
Με κοροναϊό ο διάσημος ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο
Ο ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ανακοίνωσε την Κυριακή ότι διαγνώστηκε με κοροναϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.
Ο ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ανακοίνωσε την Κυριακή ότι διαγνώστηκε με κοροναϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, αλλά δήλωσε ότι είναι «καλά στην υγεία του».
Σε καραντίνα
«Θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να ανακοινώσω πως το τεστ στο οποίο υποβλήθηκα βγήκε θετικό στον Covid-19, που ονομάζεται και κοροναϊός», ανακοίνωσε ο 79χρονος τραγουδιστής της όπερας στη σελίδα του στο Facebook.
Ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν τεθεί σε καραντίνα «για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται» και όλοι είναι «καλά», πρόσθεσε.
«Είχα συμπτώματα»
«Είχα συμπτώματα, βήχα και πυρετό, και έτσι αποφάσισα να κάνω το τεστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό», διευκρίνισε.
Πηγή: ΑΠΕ
- Σύγκρουση Σλοβακίας – ΕΕ για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών
- Ελ Νίνιο: Ένα πολύ ισχυρό φαινόμενο πλησιάζει – Τι μπορούμε να περιμένουμε;
- Βιμ Βέντερς: Αποσύρει ταινία του 1975 μετά από καταγγελίες της Ναστάζια Κίνσκι για σκηνή που γύρισε στα 13 της
- Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου απέναντι σε Σαμαρά – Από τα «καρφιά» στα καλοπιάσματα και στο «κάλεσμα συστράτευσης
- Αλβανία: Από την ανησυχία στη δημόσια οργή – Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για την επένδυση Κούσνερ
- Σπερς – Νικς 95-105: Break με το… καλημέρα στους τελικούς του NBA και 1-0 η Νέα Υόρκη





