Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Σενάριο για Περάσοβιτς ως αντί-Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Περάσοβιτς ως αντί-Πιτίνο

Δημοσιογράφος από την Ιταλία τονίζει ότι ο πρώην προπονητής της Μπασκόνια «παίζει» γερά ως υποψήφιος για τον πάγκο των Πρασίνων.

Από την στιγμή του… βελούδινου διαζυγίου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ρικ Πιτίνο, οι Πράσινοι είναι αναγκασμένοι είτε να βγουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού προπονητή είτε να δώσουν τις τύχες της ομάδας, στον Γιώργο Βόβορα.

Το δεύτερο σενάριο είναι κάτι το οποίο εξετάζεται από το Τριφύλλι, όμως ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αποκαλύπτουν υποψήφιους στόχους για αντι-Πιτίνο.

Στην Ιταλία αναφέρεται ότι αυτήν την στιγμή στον Παναθηναϊκό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του πρώην προπονητή της Μπασκόνια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο 55χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος από τους Βάσκους και θα μπορούσε να απασχολήσει τους Πράσινους, με τον πάγκο της ομάδας να είναι… ορφανός μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του κολεγίου της Αϊόνας από τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάτζι, έγραψε στο twitter για το εν λόγω θέμα ότι: «Αντίο γεμάτο χαμόγελα και ευχαριστίες μεταξύ του Ρικ Πιτίνο και του Παναθηναϊκού.

Μία περίεργη ιστορία που έκλεισε επαγγελματικά από τις δύο πλευρές. Για την επόμενη σεζόν, παίζει δυνατά το όνομα του Περάσοβιτς για τους Πράσινους»

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024