Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπαχριστόπουλος : Κάποιοι ρισκάρουν την κατάρρευση του συστήματος υγείας

Παπαχριστόπουλος : Κάποιοι ρισκάρουν την κατάρρευση του συστήματος υγείας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει το έργο που επιτελείται στα νοσοκομεία ως εθελοντής

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε: «Έχω δουλέψει 37 χρόνια σε δημόσια νοσοκομεία και κάτι παραπάνω μπορώ να πω. Είναι ώρα να ακούσουμε αυτούς που πρέπει να ακούσουμε».

Ο ίδιος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος όπως είπε σηκώνει ένα τεράστιο βάρος αυτή τη στιγμή στους ώμους του.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε πως όποιος δεν τηρήσει σήμερα τα μέτρα τα οποία έχουν εξαγγελθεί για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού, ρισκάρει με την κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και μέσα σε μερικές εβδομάδες, άνθρωποι μπορεί να πνίγονται χωρίς οξυγόνο».

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες ώστε «να μην φτάσουμε στο επίπεδο της Ιταλίας» και «να ακούμε με ευλάβεια τις οδηγίες που δίνει ο Σωτήρης Τσιόδρας».

«Πρέπει να αυτοφυλακιστούμε για τουλάχιστον 4, 5 ή 6 εβδομάδες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε για τις ελλείψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα δημόσια νοσοκομεία και κυρίως στις ΜΕΘ, προτείνοντας τρόπους για δημιουργία νέων κλινών με μετατροπή κλινικών σε μονάδες εντατικής θεραπείας αλλά και επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων.

Παράλληλα δήλωσε έτοιμος να φορέσει εκ νέου την ιατρική περιβολή και να συνδράμει στις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού στον «Ευαγγελισμό».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε θητεύσει για πολλά χρόνια στο εν λόγω νοσοκομείο, με τον ίδιο να προσφέρει τις υπηρεσίες του κάνοντας ορισμένες βάρδιες ανά εβδομάδα, ενώ εάν αυτό κριθεί απαραίτητο) έχει αιτηθεί να παρίσταται κανονικά στις υπηρεσίες, ενόσω δεν απαιτείται καθημερινή παρουσία βουλευτών στη Βουλή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024