Κατερίνα Γερονικολού : Μένει σπίτι και ποζάρει άβαφη στο φακό
Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει πώς περνάει στην κατ οίκον καραντίνα
Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού υπακούει στις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και μένει σπίτι προκειμένου να προφυλάξει την ίδια αλλά και τους γύρω της από τον διάδοση του νέου κοροναϊού.
Η αγαπημένη ηθοποιός αυτό το διάστημα δεν εργάζεται, αφού έχουν ακυρωθεί όλες οι θεατρικές παραστάσεις, αλλά έχουν «παγώσει» και τα γυρίσματα της σειράς στην οποία και πρωταγωνιστεί και έτσι περνάει στιγμές στο σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Πρόσφατα, λοιπόν, η Κατερίνα Γερονικολού θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram, μια φωτογραφία από το μπαλκόνι της ποτίζοντας τα λουλούδια της.
Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός, όπως βλέπετε παρακάτω δεν δίστασε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας τις πιτζάμες της.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Γερονικολού ενώ βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα:
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με τον Άρη ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας»
- Τερματισμό του πολέμου ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν ζητεί ο Μερτς – «Δεν ωφελεί κανέναν και προκαλεί ζημιά σε πολλούς»
- Σούδα: Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό – Τη Δευτέρα η απολογία του
- Τραμπ: Πιθανό να βοηθά λίγο ο Πούτιν το Ιράν – Και εκείνος πιστεύει πιθανόν πως βοηθάμε την Ουκρανία
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας



