Γκαλινάρι για τη μάχη με τον κοροναϊό: «Ελλάδα, μείνε δυνατή»
Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έστειλε το δικό του μήνυμα στην Ελλάδα για την μάχη με τον κοροναϊό.
Συγκλονισμένος με όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη με την έξαρση του κορωνοϊού είναι ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Θάντερ.
Μάλιστα, ο παίκτης των Θάντερ έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στην Ελλάδα που πλήττεται από τον κορωνοϊό.
Ο Ιταλός ΝΒΑερ, που αγωνίζεται στους Θάντερ, έκανε έκκληση για ενότητα όλων των λαών και είπε την τελευταία του φράση στα ελληνικά.
«Θέλω να στείλω την υποστήριξή μου σε όλον τον ελληνικό λαό και σε όλους τους Έλληνες φίλους. Είναι δύσκολες στιγμές και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε μαζί. Ο μόνος τρόπος για να αντεπεξέλθουμε είναι να είμαστε ενωμένοι. Ελλάδα, μείνε δυνατή».
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»
- Οι παγίδες με το επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Ποιοι θα το λάβουν
- Ο Στεφ Κάρι ευστοχεί από το… σπίτι του και τρελαίνει το ίντερνετ (vids)
- Ιταλία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά του προϋπολογισμού – «Ευκαιρία για τριήμερο», απαντά ειρωνικά η Μελόνι

