Κοροναϊός : Ψάχνουν ύποπτα κρούσματα σε τρεις φυλακές της χώρας
Συναγερμός το βράδυ της Τετάρτης στην Κατεχάκη για την αποφυγή του εφιαλτικού σεναρίου
Σε εγρήγορση ήταν, το απόγευμα της Τετάρτης, οι επιτελείς της λεωφόρου Κατεχάκη λόγω τριών υπόπτων αναφερομένων κρουσμάτων για κοροναϊό σε ισάριθμες φυλακές της χώρας.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, τα κρούσματα έχουν εντοπισθεί στα σωφρονιστικά καταστήματα της Αυλώνας, της Κέρκυρας και του Δομοκού, όμως μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρχε πλήρης διασταύρωση όλων των αναφορών, ενώ φέρεται να έχουν εξετασθεί κι άλλες περιπτώσεις.
Η κινητοποίηση των αρχών στην αποφυγή τού εφιαλτικού σεναρίου μετάδοσης του φονικού εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων όπου λόγω του συνωστισμού, των προβληματικών συνθηκών υγιεινής και της κλειστότητας του χώρου.
Σημειώνεται ότι ήδη το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει προχωρήσει στην απαγόρευση των αδειών όλων των κρατουμένων, στον περιορισμό του ελεύθερου επισκεπτηρίου κι άλλα μέτρα για τον περιορισμό του κινδύνου από τη μεταδοτική νόσο.
- Νεκρός 47χρονος σε λεωφορείο ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάργα
- Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους επιχειρούν να ναρκοθετήσουν και πάλι την ομαλότητα
- NBA: Break των Τίμπεργουλβς στο Σαν Αντόνιο παρά την ιστορική βραδιά του Γουεμπανιάμα (vids)
- Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα στη γραμμή 2 του Μετρό
- Κάννες 2026: Ντέμι Μουρ, Κλόι Ζάο και Στέλαν Σκάρσγκαρντ στην κριτική επιτροπή του Παρκ Τσαν-γουκ
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442