Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League : Σέντρα στα μέσα Μαΐου

Super League : Σέντρα στα μέσα Μαΐου

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της UEFA, που έβαλε σε προτεραιότητα τα εθνικά πρωταθλήματα, η Super League αναμένεται να αρχίσει πάλι στα μέσα Μαΐου και να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου

Οι χθεσινές ανακοινώσεις της UEFA σχετικά με την αναβολή του EURO και η μεταφορά των τελικών του Champions League και του Europa League στα τέλη Ιουνίου αφήνουν πλέον πολύ ορατό το ενδεχόμενο να έχουμε σέντρα στη Σούπερ Λίγκα στα μέσα Μαΐου.

Και να διεξαχθούν κανονικά τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ, ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στα μέσα Ιουνίου.

Αρκεί φυσικά να το επιτρέψει και ο κοροναϊός και η εξάπλωσή του, αφού ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε χθες για έναν… πόλεμο δύο μηνών που έχει μπροστά της η χώρα.

 Στη Λίγκα έτσι κι αλλιώς είχαν ως στόχο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ στις αρχές Μαΐου και η UEFA πλέον δίνει τη δυνατότητα να γίνονται παιχνίδια οποιαδήποτε μέρα, κάτι που θα διευκολύνει να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν.
Και με δεδομένο πως όλα, βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας, θα πάνε πίσω στις ημερομηνίες (ακόμα και τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων την επόμενη σεζόν), δεν μπαίνει πλέον η… θηλιά στο λαιμό ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί –πάντα κοροναϊού επιτρέποντος– ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, υποστηρίζουν παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε, και η ίδια η UEFA έθεσε ως προτεραιότητα να ολοκληρωθούν οι λίγκες σε όλη την Ευρώπη, και γι’ αυτόν το λόγο μετέφερε και το EURO για το καλοκαίρι του 2021.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024