Κοροναϊός: Τι ζήτησε ο Δένδιας από τον Βρετανό ΥΠΕΞ για τους Έλληνες του εξωτερικόύ
Τηλεφωνική συνομιλία είχε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, κ.Νίκος Δένδιας με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, κ.Dominic Raab.
Τηλεφωνική συνομιλία είχε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, κ.Νίκος Δένδιας με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, κ.Dominic Raab.
Ο κ. Δένδιας συζήτησε με τον Βρετανό ομόλογό του για τις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις (όπως, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία και στη Λιβύη), ενώ τον ενημέρωσε για το ζήτημα του μεταναστευτικού και τον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή.
Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών συζήτησε ακόμα με τον κ. Raab για το ζήτημα του ιού COVID-19 και ζήτησε να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση στους Έλληνες πολίτες που διαβιούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με την αντιμετώπιση της επιδημίας.
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα
- Παυλίδης: «Είναι ωραίο να ακούς θετικά λόγια από τον Μουρίνιο, δεν περίμενα να έχω ήδη 50 γκολ»
- Φωκίδα: Αγκαλιασμένοι μέσα στο χιόνι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια
- Ροδόπη: Δικογραφία σε βάρος της μητέρας για τον θάνατο του 7χρονου από τη φωτιά
- Χτύπησαν τη σιωπή της μνήμης στο Μάτι – Βανδαλισμός στο μνημείο της «Καιόμενης Σφαίρας»


