Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ροναλντίνιο είναι στεναχωρημένος, κάποιοι τον ξεγέλασαν»

«Ο Ροναλντίνιο είναι στεναχωρημένος, κάποιοι τον ξεγέλασαν»

Ο Νέλσον Κουέβας, πρώην συμπαίκτης του Ροναλντίνιο, τον επισκέφτηκε στη φυλακή και και τόνισε ότι είναι στενοχωρημένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ ξεκαθάρισε ότι ξεγελάστηκε.

Ο Ροναλντίνιο παραμένει στις φυλακές της Παραγουάης και δείχνει να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νέλσον Κουέβας, ο οποίος τον επισκέφτηκε στην Ασουνσίον.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της Σάντος, της Ρίβερ Πλέι και, της Αλμπαθέτε, επισκέφτηκε τον Ροναλντίνιο στην φυλακή και μιλώντας στην «Ole» και τόνισε ότι ο «Ρόνι είναι στενοχωρημένος, ξεκαθαρίζοντας ότι ξεγελάστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ροναλντίνιο είναι στεναχωρημένος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Προσπαθεί αλλά έχει χαθεί το χαμόγελο του. Τον επισκέφτηκα ως έναν συνάδελφος, ένας πρώην ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχω μοιραστεί πολλές στιγμές μέσα στα γήπεδα. Να του δείξω ότι είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρω τι έκανε και ο ίδιος το ξέρει. Αλλά τον πιστεύω όταν λέει ότι δεν ήξερε τίποτα. Οι άνθρωποι γύρω του, δεν είναι οι καλύτεροι συμβουλάτορες. Τον ξεγέλασαν» και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι υπάρχει κάποια… μαφία πίσω από την ιστορία. Κάποιον τον έβαλε εκεί. Δεν ήξερε τίποτα. Θέλει μόνο να παίζει ποδόσφαιρο, να κάνει τα πάρτι του».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024