Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο από τη φυλακή

Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο από τη φυλακή

Ταλαιπωρημένος μεν, πλην όμως με το χαμόγελο να μη φεύγει από τα χείλη του. Η πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο στις φυλακές της Παραγουάης κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Ο Ροναλντίνιο μαζί με ποινικούς, μαζί με εμπόρους ναρκωτικών, μαζί με καταδικασμένους για δολοφονίες. Ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι πλέον κλεισμένος στις φυλακές της Παραγουάης, καθώς διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Προσπάθησε μαζί με τον αδερφό του να μπουν στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή τους.

Ο Ροναλντίνιο κρατήθηκε για αρκετές ώρες και πριν οδηγηθεί στο δικαστήριο. Εκεί προσπάθησε να πείσει τους δικαστές πως δεν γνώριζε για την παραποίηση των εγγράφων, με αποτέλεσμα η δικαστής να δώσει εντολή για την προφυλάκιση τόσο του ίδιου, όσο και του αδερφού του.

 Μάλιστα, μιλώντας στους δημοσιογράφους η δικαστής αιτιολόγησε την απόφασή της λέγοντας ότι υπήρχε ο κίνδυνος φυγής από τα δύο αδέρφια.

Η πρώτη φωτογραφία του «Ρόνι» μέσα από τη φυλακή ήρθε στη δημοσιότητα. Ακόμα κι εκεί, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ο Βραζιλιάνος δεν έχασε το χαμόγελό του. Ταλαιπωρημένος, μεν, φορώντας ένα αμάνικο μπλουζάκι και σαγιονάρες, αλλά με το χαμόγελο στα χείλη, ο Ροναλντίνιο… ποζάρει και η φωτογραφία του κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, μέσω του διαδικτύου.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024