Παρατάθηκε η κράτηση του Ροναλντίνιο στην Παραγουάη
Την παράταση κράτησης του Ροναλντίνιο και του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς, αποφάσισε δικαστήριο της Παραγουάης, χαρακτηρίζοντας τον παλαίμαχο βραζιλιάνο άσο ως ύποπτο φυγής
Ο διασυρμός του Ροναλντίνιο δεν έχει τελειωμό, με το βραζιλιάνο αστέρα να παραμένει υπό κράτηση στην Παραγουάη, αφού η δικαστής Κλάρα Ρουίς Ντίας αποφάσισε να παραταθεί η κράτηση τόσο του ίδιου όσο και του αδερφού του, Ρομπερτο Ασίς, λόγω της υπόθεσης με τα πλαστά διαβατήρια.
Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και της «σελεσάο» επιχείρησε την περασμένη Τετάρτη να εισέλθει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο, έγινε όμως αντιληπτός, συνελήφθη και πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο κρατητήριο, πριν εμφανιστεί το Σάββατο στο δικαστήριο.
Αν και όλοι ανέμεναν ότι θα αφεθεί ελεύθερος, η δικαστής Κλάρα Ρουίς Ντίας έκρινε ότι το παράπτωμά του είναι σοβαρό και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση, θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να φύγει από την Παραγουάη.
Η δικηγόρος του Ροναλντίνιο, Τάρεκ Τούμα, χαρακτήρισε «απίστευτη» την απόφαση, τονίζοντας πως ο Ροναλντίνιο δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει και δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League