Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Διάγγελμα Μακρόν το βράδυ - Σκέψεις για καθολική απαγόρευση στο Παρίσι

Κοροναϊός : Διάγγελμα Μακρόν το βράδυ – Σκέψεις για καθολική απαγόρευση στο Παρίσι

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν θα ανακοινώσει το βράδυ τα μέτρα που θα αποφασισθούν κατά την διάρκεια γεύματος εργασίας σήμερα με τα μέλη του Συμβουλίου Αμυνας, σύμφωνα με την προεδρία.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα απόψε για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για την αντιμετώπιση της επιδημίας covid-19, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Ο, Εμανουέλ Μακρόν θα ανακοινώσει το βράδυ τα μέτρα που θα αποφασισθούν κατά την διάρκεια γεύματος εργασίας σήμερα με τα μέλη του Συμβουλίου Αμυνας.

Ο διευθυντής υγείας της χώρας δήλωσε νωρίτερα ότι η κατάσταση της επιδημίας στην Γαλλία «επιδεινώνεται με ταχείς ρυθμούς».

Ο Ζερόμ Σαλομόν, εξέφρασε ανησυχία για πιθανό «κορεσμό» των νοσοκομείων και έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα.

Με τα κρούσματα να αυξάνονται εκθετικά, προειδοποίησε ότι η χώρα θα μπορούσε να φτάσει σε ένα στάδιο που θα καλείται να αποφασίσει ποιους θα σώσει και ποιους θα αφήσει στο έλεος του Θεού.

Σκέψεις για καθολική απαγόρευση στο Παρίσι

Η γαλλική κυβέρνηση μελετά πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε γενικό «lock down» στο Παρίσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο γαλλικός στρατός και η αστυνομία θα επιβάλουν την απαγόρευση, η οποία θα εισαχθεί με απόφαση έκτακτης ανάγκης και θα περιλαμβάνει απαγόρευση κυκλοφορίας στις 6 μ.μ., δήλωσε μια προεδρική πηγή. Αν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη φορά που θα νεκρώσει η πιο δημοφιλής τουριστική πόλη στον κόσμο.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024