Κοροναϊός : Αναβολή του Euro θα ζητήσουν από την UEFA οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες
Ο κοροναϊός έχει «γονατίσει» τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι περισσότερες ομοσπονδίες θεωρούν πως η λύση είναι η αναβολή του Euro 2020, κάτι που θα ζητήσουν από την UEFA.
Ενωμένες πρόκειται να εμφανιστούν αύριο ομοσπονδίες και ευρωπαϊκές λίγκες στην τηλεδιάσκεψη με την UEFA για την τύχη του Euro 2020, ζητώντας την μετάθεσή του για τον Ιούνιο του 2021, όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.
Ο κοροναϊός έχει «γονατίσει» τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι περισσότερες ομοσπονδίες θεωρούν πως η λύση είναι η αναβολή του Euro 2020.
«Όλοι ή σχεδόν όλοι ενάντια στο Euro 2020. Χθες, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας (Γκαμπριέλε) Γκραβίνα, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι λίγκες, οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι και οι φορείς να εμφανιστούν συμπαγείς στην αυριανή τηλεδιάσκεψη με την UEFA και να προτείνουν μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Ιούνιο του 2021, ή στο τέλος του 2020, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες», αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως έτσι θα υπάρξει χρόνος για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»