Κοροναϊός : Αναβολή του Euro θα ζητήσουν από την UEFA οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες
Ο κοροναϊός έχει «γονατίσει» τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι περισσότερες ομοσπονδίες θεωρούν πως η λύση είναι η αναβολή του Euro 2020, κάτι που θα ζητήσουν από την UEFA.
Ενωμένες πρόκειται να εμφανιστούν αύριο ομοσπονδίες και ευρωπαϊκές λίγκες στην τηλεδιάσκεψη με την UEFA για την τύχη του Euro 2020, ζητώντας την μετάθεσή του για τον Ιούνιο του 2021, όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.
Ο κοροναϊός έχει «γονατίσει» τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι περισσότερες ομοσπονδίες θεωρούν πως η λύση είναι η αναβολή του Euro 2020.
«Όλοι ή σχεδόν όλοι ενάντια στο Euro 2020. Χθες, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας (Γκαμπριέλε) Γκραβίνα, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι λίγκες, οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι και οι φορείς να εμφανιστούν συμπαγείς στην αυριανή τηλεδιάσκεψη με την UEFA και να προτείνουν μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Ιούνιο του 2021, ή στο τέλος του 2020, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες», αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως έτσι θα υπάρξει χρόνος για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.