Ολυμπιακός: Η ΚΑΕ κλείνει τα γραφεία της λόγω κοροναϊού
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά για όσο χρειαστεί και η λειτουργία τους θα συνεχιστεί με κατ' οίκον εργασία.
Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά για όσο χρειαστεί λόγω του κορωνοϊού και η λειτουργία τους θα συνεχιστεί με κατ’ οίκον εργασία.
Η ανακοίνωση:
«Σεβόμενη τις Κρατικές αποφάσεις και βάζοντας πάνω από όλα την υγεία των εργαζομένων της, αλλά και των συνανθρώπων μας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της για όσο χρειαστεί.
Παρόλα αυτά, η λειτουργία της δεν θα σταματήσει, καθώς θα εφαρμοστεί η κατοίκον εργασία. Τα στελέχη της ΚΑΕ θα είναι διαθέσιμα στα κινητά τους τηλέφωνα και στα email για οποιαδήποτε επικοινωνία».
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442