Αντιπρόεδρος Φαρμακοποιών: Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θανάσης Παπαθανάσης για την κατάσταση που επικρατεί στα φαρμακεία εν μέσω της κρίσης του κοροναϊού
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θανάσης Παπαθανάσης για την κατάσταση που επικρατεί στα φαρμακεία εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.
Ο κ. Παπαθανάσης επανέλαβε τα μέτρα προστασίας και έκανε έκκληση στους πολίτες να μην συγχρωτίζονται στα φαρμακεία και να ακολουθούν τις οδηγίες των επαγγελματιών φαρμακοποιών.
Ξεκαθάρισε πως υπάρχει τεράστια έλλειψη σε μάσκες και αντισηπτικά και πως παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί συνταγή από τον ΠΟΥ για παρασκευή αντισηπτικών, δεν υπάρχουν οι πρώτες ύλες, καθώς οι τιμές τους έχουν εκτοξευθεί.
Για το θέμα της αισχροκέρδειας που παρατηρείται, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα κερδοσκοπίας από τους φαρμακοποιούς. «Δεν καθορίζει ο φαρμακοποιός την τιμή των προϊόντων καθότι είναι όλα εισαγόμενα κι η τιμή εισαγωγής έχει αυξηθεί», υποστήριξε.
«Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», κατέληξε.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).