Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολυτεχνείο : Προσήχθησαν 85 πρόσφυγες
«Οι συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών στο κτίριο Γκίνη ήταν πραγματικά άθλιες» επικαλέστηκαν αστυνομικές πηγές.
Ογδόντα πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν στο κτίριο Γκίνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προσήχθησαν συνολικά κατά την διάρκεια επιχείρησης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι.
Τα άτομα αυτά οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, όπου αυτή την ώρα γίνεται η ταυτοποίησή τους.
«Οι συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών στο κτίριο Γκίνη ήταν πραγματικά άθλιες. Η επιχείρηση αυτή έγινε, μεταξύ άλλων και για λόγους δημόσιας υγείας», ανέφεραν πηγές της ΕΛΑΣ στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
- Πρόγραμμα του NATO δοκιμάζει ένα χόρτο για τον καθαρισμό των μολυσμένων εδαφών στην Ουκρανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Σεισμός στα Κύθηρα: 4,4 Ρίχτερ – Πού ήταν το επίκεντρο
- Νότια Αφρική: Μαζικές αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις και φόβοι για νέο κύμα ξενοφοβικής βίας
- Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ – Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία
- Σε «κίτρινο» συναγερμό την Πέμπτη 20 περιοχές για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς
- Φωτιά στη Φθιώτιδα: Σηκώθηκαν 11 εναέρια, ήχησε το 112
- Λιακούλη στη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ιδεολογικό χάος στη ΝΔ για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442