Ογδόντα πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν στο κτίριο Γκίνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προσήχθησαν συνολικά κατά την διάρκεια επιχείρησης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι.
Τα άτομα αυτά οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, όπου αυτή την ώρα γίνεται η ταυτοποίησή τους.
«Οι συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών στο κτίριο Γκίνη ήταν πραγματικά άθλιες. Η επιχείρηση αυτή έγινε, μεταξύ άλλων και για λόγους δημόσιας υγείας», ανέφεραν πηγές της ΕΛΑΣ στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).