Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον κοροναϊό

Το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον κοροναϊό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέρθηκε στον κοροναϊό, επισημαίνοντας σε ανάρτηση του στο Twitter, ότι χρειάζεται προσοχή από όλο τον κόσμο.

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους είναι ένας από τους πλέον γνωστούς ασθενείς του κοροναϊού. Ο αμυντικός της Γιουβέντους είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο η προσβολή του από τον ιό, υποχρέωσε την διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» να θέσει σε καραντίνα 121 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Έλληνας επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Νίκος Τζουρούδης.

Ο σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέρθηκε στο θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας, επισημαίνοντας σε ανάρτηση του στο Twitter, ότι χρειάζεται προσοχή από όλο τον κόσμο.

«Ολος ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές. Απαιτείται απ΄ όλους η μέγιστη προσοχή και φροντίδα. Σας μιλώ, όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως υιός, ως πατέρας, ως ένας άνθρωπος που τον απασχολεί τι συμβαίνει στον κόσμο. Είναι σημαντικό να υπακούσουμε στις συμβουλές των ειδικών. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, πρέπει να υπερισχύσει όλων.

Θα ήθελα να στείλω την σκέψη μου σε όλους εκείνους που είχαν κάποια απώλεια και την αλληλεγγύη μου σε αυτούς που παλεύουν με την ασθένεια, όπως ο συμπαίκτης μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Και φυσικά την αμέριστη και διαρκή υποστήριξη μου στους επαγγελματίες της υγείας, που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν και να σώσουν άλλους ανθρώπους».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024