Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Καμία… απώλεια, κοντά σε όλους

Ολυμπιακός: Καμία… απώλεια, κοντά σε όλους

Οι Ερυθρόλευκοι είναι κοντά στους αθλητές τους, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν τάσεις φυγής. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πάντως τι θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα.

Ο κόσμος ζει στους ρυθμούς του κορωνοϊού. Ο αθλητισμός έχει κλονιστεί συθέμελα. Όσο για τους Αμερικάνους; Ανησυχούν και με το παραπάνω, ειδικά από την στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ κοιτάει με κάθε τρόπο να… θωρακίσει τις ΗΠΑ απέναντι στην ασύμμετρη απειλή του κορωνοϊού.

Όσο ειδικά στην Ευρώπη η έξαρση δεν περιορίζεται, οι παίκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναζητούν τον τρόπο για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Στον Ολυμπιακό πάντως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ακόμα.

Οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων από το πρώτο λεπτό είναι δίπλα στους παίκτες τους. Όπως δείχνουν και μέσω των social media τους, οι Αμερικανοί των Πειραιωτών, απολαμβάνουν την διαμονή τους στην Ελλάδα.

Αν και βλέπουμε κατά κόρον στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, στον Ολυμπιακό ακόμα δεν υπάρχουν τάσεις φυγής.

Οι Αμερικανοί θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα και το μοναδικό ζητούμενο είναι πως θα μείνουν άπαντες σε εγρήγορση μέχρι την επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όποτε και αν έρθει αυτή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δώσει 4ήμερο ρεπό στους αθλητές του για να μπορέσουν να αποφορτιστούν και να είναι κοντά με τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να κατεβάσει ρολά μέχρι και τις 11 Απριλίου, ενώ το πρόγραμμα της γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ολοκληρωθεί, καθώς θα χρειαστεί το ένα ματς να πέσει κοντά στο άλλο και το φαινόμενο των… διαβολοβδομάδων να επεκταθεί.

Όπως και να έχει όμως, οι Ερυθρόλευκοι προτίμησαν από την μεριά τους να αποφορτίσουν τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός περιμένει λοιπόν, Έλληνες και ξένους, να επιστρέψουν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας λογικά την Τρίτη (17/03).

Ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, προέχει άπαντες να είναι ευτυχισμένοι και μακριά από τον φόβο του ιού.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024