Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υφυπουργός Ανάπτυξης: Τα σούπερ μάρκετ δεν κλείνουν - Υπάρχει επάρκεια σε όλα

Υφυπουργός Ανάπτυξης: Τα σούπερ μάρκετ δεν κλείνουν – Υπάρχει επάρκεια σε όλα

«Το είπαμε και το ξαναλέμε : υπάρχει απίστευτη επάρκεια τροφίμων και καταναλωτικών ειδών. Τα Σούπερ Μάρκετ δεν κλείνουν!» ανέφερε ο υφυπουργός.

Επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «κατάσταση επανέρχεται σε φυσιολογικό επίπεδο».

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός αναφέρει: «Τώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα Σούπερ Μάρκετ της Νέας Σμύρνης. Τα ράφια γεμάτα και καμία ουρά. Η κατάσταση επανέρχεται σε φυσιολογικό επίπεδο.Το είπαμε και το ξαναλέμε : υπάρχει απίστευτη επάρκεια τροφίμων και καταναλωτικών ειδών. Τα Σούπερ Μάρκετ δεν κλείνουν!»

Λίγο αργότερα σε δεύτερο σχόλιο του σημειώνει: «Το ίδιο και στην Καλλιθέα . Καμία ουρά και τα ράφια γεμάτα. Το λέμε από την πρώτη στιγμή, μην ανησυχείτε, υπάρχει επάρκεια και τα Σούπερ Μάρκετ θα είναι πάντα ανοιχτά. Να ψωνίσετε μόνο ότι χρειάζεστε διαφορετικά γεμίζετε απλά τα ντουλάπια σας. Επάρκεια σε όλα!».

Κοσμοσυρροή στα σούπερ μάρκετ

Ο κόσμος σπεύδει σε σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία για να αγοράσει τα απαραίτητα.

Οι πολίτες ακολουθούν σε μεγάλο βαθμό τις δοθείσες οδηγίες και ένεκα της καραντίνας σπεύδουν σε σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν μακαρόνια, όσπρια, αλεύρι αλλά και προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής όπως χλωρίνη και απορρυπαντικά.

Στα κρεοπωλεία υπάρχουν ελλείψεις λόγω και των κλειστών συνόρων που δεν επιτρέπουν εισαγωγές, ενώ και στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν άδεια ράφια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ο κόσμος είναι επιφυλακτικός όπως και οι υπάλληλοι, φορούν μάσκες και είναι προσεκτικοί.

«Κράσαραν» τα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ

Όπως φαίνεται, η επισκεψιμότητα στα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ παρέμενε χαμηλή προ του κοροναϊού εποχή, με αποτέλεσμα, τώρα να μη διαθέτουν, στη συντριπτική τους πλειονότητα, την απαιτούμενη υποδομή για να διαχειριστούν και μάλιστα μέσα σε λίγες ημέρες υπερτριπλάσιες παραγγελίες.

Οι απαιτήσεις με τα νέα δεδομένα είναι πολύ μεγάλες τόσο σε αποθηκευτικούς χώρους και πολύ περισσότερο σε στόλο οχημάτων, όπως μεταδίδει και η «Καθημερινή».

Από έρευνα σε πέντε μεγάλα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ (AB, My Market, Κρητικός Easy, Caremarket.gr και e-fresh.gr) προχωρώντας σε παραγγελίες προϊόντων χθες το μεσημέρι, 13 Μαρτίου, φαίνεται πως το νωρίτερο που θα μπορούσαν αυτές να παραδοθούν εντός Αττικής σε περιοχή που συνορεύει με τον Δήμο Αθηναίων, ήταν την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024