Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην υπουργός της Τουρκίας : Γιατί αποκρύβεται τον θάνατο τριών πρακτόρων μας στη Λιβύη;

Πρώην υπουργός της Τουρκίας : Γιατί αποκρύβεται τον θάνατο τριών πρακτόρων μας στη Λιβύη;

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τουρκίας Γιασάρ Οκουγιάν αποκάλυψε ότι η τουρκική κυβέρνηση απέκρυψε πως τρεις πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της χώρας (ΜΙΤ), σκοτώθηκαν στις μάχες με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τουρκίας, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Γιασάρ Οκουγιάν, αποκάλυψε ότι η τουρκική κυβέρνηση απέκρυψε το γεγονός πως τρία μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) της χώρας σκοτώθηκαν στη διάρκεια των συγκρούσεων με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Παρουσίασε φωτογραφίες

Ο Οκουγιάν παρουσίασε φωτογραφίες των 3 τούρκων πρακτόρων που σκοτώθηκαν στη Λιβύη, κατά την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό κανάλι «HalkTV», θολώνοντας τις φωτογραφίες των θυμάτων για την αποφυγή ποινικών κυρώσεων, ιδιαίτερα μετά το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας Wouda TV και τη σύλληψη των δημοσιογράφων της λόγω της δημοσίευσης πληροφοριών σχετικών με το θέμα, σύμφωνα με το Turkey Now.

Ο πρώην υπουργός είπε ότι οι σοροί των τριών θυμάτων μεταφέρθηκαν από τη Λιβύη στην Τουρκία υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς η κυβέρνηση να ανακοινώσει το παραμικρό και ρώτησε : «Γιατί η κυβέρνηση απέκρυψε το γεγονός και για ποιο λόγο το έκανε;».

Συλλήψεις από την αστυνομία

Η ιστοσελίδα «Wouda TV» δημοσίευσε στις 3 του μήνα πληροφορίες για τα στοιχεία των τριών μελών της υπηρεσίας πληροφοριών που σκοτώθηκαν στη Λιβύη. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία.

Πηγή: addresslibya.co

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024