Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τουρκίας, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Γιασάρ Οκουγιάν, αποκάλυψε ότι η τουρκική κυβέρνηση απέκρυψε το γεγονός πως τρία μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) της χώρας σκοτώθηκαν στη διάρκεια των συγκρούσεων με τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης, του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Παρουσίασε φωτογραφίες

Ο Οκουγιάν παρουσίασε φωτογραφίες των 3 τούρκων πρακτόρων που σκοτώθηκαν στη Λιβύη, κατά την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό κανάλι «HalkTV», θολώνοντας τις φωτογραφίες των θυμάτων για την αποφυγή ποινικών κυρώσεων, ιδιαίτερα μετά το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας Wouda TV και τη σύλληψη των δημοσιογράφων της λόγω της δημοσίευσης πληροφοριών σχετικών με το θέμα, σύμφωνα με το Turkey Now.

Ο πρώην υπουργός είπε ότι οι σοροί των τριών θυμάτων μεταφέρθηκαν από τη Λιβύη στην Τουρκία υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς η κυβέρνηση να ανακοινώσει το παραμικρό και ρώτησε : «Γιατί η κυβέρνηση απέκρυψε το γεγονός και για ποιο λόγο το έκανε;».

Συλλήψεις από την αστυνομία

Η ιστοσελίδα «Wouda TV» δημοσίευσε στις 3 του μήνα πληροφορίες για τα στοιχεία των τριών μελών της υπηρεσίας πληροφοριών που σκοτώθηκαν στη Λιβύη. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία.

Πηγή: addresslibya.co

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο