Και στην Τουρκία τον… χαβά τους
Δεν διακόπτεται το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, με την ομοσπονδία να αποφασίζει την διεξαγωγή του χωρίς την παρουσία κόσμου.
Τι και αν σε όλη την Ευρώπη αναστέλλονται το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την Ευρωλίγκα αλλά και την FIBA, να σταματούν κάθε δραστηριότητά τους, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το πότε θα έχουμε και πάλι αγώνες μπάσκετ; Στην Τουρκία τον… χαβά τους.
Οπως έγινε γνωστό λοιπόν, στην γειτονική χώρα δεν θα υπάρξει παύση του πρωταθλήματος.
Αποφασίστηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, απόφαση που σίγουρα προκαλεί απορίες, αφού πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, την ώρα που αθλητές και προπονητές επιστρέφουν στις πατρίδες του υπό τον φόβο της έξαρσης του κορωνοϊού.
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπράντον Κλαρκ – Οι πρώτες πληροφορίες
- Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες: Ο 37χρονος επιχειρηματίας που «απειλεί» τον Φλορεντίνο Πέρεθ (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Μπουντούρης για τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω χωρίς απογοήτευση και στεναχώρια» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442