Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Με 20-30 επισκέπτες στα μουσεία, κανονικά οι αρχαιολογικοί χώροι

Κοροναϊός : Με 20-30 επισκέπτες στα μουσεία, κανονικά οι αρχαιολογικοί χώροι

Θέατρα, κινηματογράφοι, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων κλειστοί για τις επόμενες 15 ημέρες. Τα μουσεία θα λειτουργούν με ελεγχόμενη ροή και οι αρχαιολογικοί χώροι κανονικά μέχρι νεοτέρας.

Θέατρα, κινηματογράφοι, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων θα παραμείνουν κλειστοί, ενώ τα μουσεία θα λειτουργούν με ελεγχόμενη ροή για τις επόμενες 15 ημέρες, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Oι αρχαιολογικοί χώροι θα λειτουργούν κανονικά μέχρι νεοτέρας.

Τα παραπάνω ενημέρωσε με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για τις επόμενες 15 ημέρες, ανακοινώνει τα εξής:

Θέατρα, κινηματογράφοι, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων παραμένουν κλειστοί, κατά το συγκεκριμένο διάστημα. Τα μουσεία θα λειτουργούν με ελεγχόμενη ροή επισκεπτών. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει μέριμνα από το αρμόδιο προσωπικό κάθε μουσείου, προκειμένου σε κάθε αίθουσα, ανάλογα με το μέγεθός της, να μην υπάρχουν ταυτόχρονα περισσότερα από 20-30 άτομα. Αντίστοιχη μέριμνα θα πρέπει να υπάρχει στην περίπτωση που μεγάλος αριθμός επισκεπτών συγκεντρώνεται στα εκδοτήρια των εισιτηρίων. Οι αρχαιολογικοί χώροι λειτουργούν κανονικά, εκτός αν υπάρξει νεότερη ειδική ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι, ειδικά για τους αρχαιολογικούς χώρους της Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, ισχύουν τα προηγούμενα μέτρα που επέβαλε ο ΕΟΔΥ. Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024