Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάλλεται το ταξίδι της Εθνικής στην Αμερική

Αναβάλλεται το ταξίδι της Εθνικής στην Αμερική

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στην Αμερική για τα φιλικά με Κόστα Ρίκα και Μεξικό λόγω του κορωνοϊού

Το προγραμματισμένο ταξίδι της Εθνικής ομάδας στην Αμερική προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια με Κόστα Ρίκα και Μεξικό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να ματαιώσει το ταξίδι της, αφού πλέον τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα με την εξάπλωση του ιού και ένα υπερατλαντικό ταξίδι θα έθετε σε κίνδυνο αθλητές και παράγοντες που θα πήγαιναν.

Στην ΕΠΟ έλαβαν υπόψη τους όλα όσα συμβαίνουν γενικά σε όλο τον πλανήτη, ενώ είδαν και τις αντιδράσεις της UEFA που κλείνει τις πόρτες στα γήπεδα ακόμα και στα μεγαλύτερα ματς του Champions League.Θυμίζουμε πως από χθες ο Ολυμπιακός, δείχνοντας στάση ευθύνης, έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στον Υπουργό Υγείας, στον ΕΟΔΥ και τον Ανεξάρτητο Εμπειρογνώμονα της ΟΥΕΦΑ, Πίτερ Φούσεκ, με την οποία ζητούσε τη ματαίωση των φιλικών της Εθνικής Ελλάδας στις ΗΠΑ λόγω του κορωνοϊού.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024