Κρούσμα κοροναϊού και στο Deree – Κλειστό για δύο ημέρες το Κολλέγιο
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα παραμείνει κλειστό στις 10 και 11 Μαρτίου μετά από σχετικές οδηγίες των υγειονομικών Αρχών της χώρας μας «λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κοροναϊού»
Το προληπτικό κλείσιμο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή -γνωστό και ως Deree- αποφάσισε η διοίκηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος, λόγω κρούσματος κοροναϊού.
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα παραμείνει κλειστό στις 10 και 11 Μαρτίου μετά από σχετικές οδηγίες των υγειονομικών Αρχών της χώρας μας «λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος».
«Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ακολουθώντας συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Μαρτίου, για προληπτικούς λόγους και απολύμανση, λόγω κρούσματος κοροναϊού στο Deree» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πέντε νέα κρούσματα – Ανησυχία για τα τέσσερα «ορφανά» κρούσματα
Στο μεταξύ, πέντε ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα έκαναν την εμφάνισή τους το πρωί της Τρίτης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 89.
Τέσσερα εξ’ αυτών ωστόσο είναι «ορφανά», δηλαδή δεν έχουν ιστορικό έκθεσης, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα αυτά κρούσματα βρίσκονται στην Αττική και αφορούν ανθρώπους ηλικίας άνω των 60 ετών. Αυτό που βοήθησε τους ειδικούς να διαγνώσουν τα τέσσερα συγκεκριμένα κρούσματα ήταν η αλλαγή του ορισμού του κρούσματος, ο οποίος συχνά μεταλλάσσεται πλέον.
- «Απασφάλισε» ο Ιμπραΐμοβιτς: «Γιατί τέτοιο σπρώξιμο σε Ρονάλντο και Πορτογαλία;»
- Ρόδος: Νεκρός 25χρονος που παρασύρθηκε από αγροτικό όχημα
- Μονακό: Γυναίκα μεταμφιεσμένη σε άντρα, ύποπτη για την έκρηξη βόμβας – Πώς κατάφερε να διαφύγει
- Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται την αγαπημένη του Κάτια – Πότε και πού θα γίνει ο γάμος
- Χιλιάδες οι νεκροί από τον καύσωνα στην Ευρώπη – Ο προσωρινός απολογισμός θα αυξηθεί
- Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες ειδικών, μουσικών μαθημάτων και βαθμοί στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ
- Το νέο Προεδρείο του και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής εξέλεξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας
- ΣΥΡΙΖΑ: Να διερευνηθεί άμεσα η παρακολούθηση Κούλογλου με το Pegasus – Να σταματήσει η συγκάλυψη από τη ΝΔ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442