Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 40 ετών με ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού.
Η γυναίκα επέστρεψε στα τέλη του περασμένου μήνα από το Ισραήλ το οποίο είχε επισκεφθεί για προσκύνημα στους Άγιους Τόπους.
Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε συμπτώματα γρίπης τα οποία σε συνδυασμό με την πρόσφατη επίσκεψη της στο Ισραήλ την έκαναν να επικοινωνήσει με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας υγείας (ΕΟΔΥ). Ειδικοί του οποίου την παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο.
Την Κυριακή η ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο.
Δείγματα στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Παστέρ προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν είναι θετική στον κοροναϊό. Η απάντηση αναμένεται να σταλεί σήμερα μετά το μεσημέρι.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)