Η Karen και ο Jason Honey, από τη Μελβούρνη, βρίσκονταν σε καραντίνα στο πλοίο που προσβλήθηκε στη Yokohama της Ιαπωνίας, μετά από επιβεβαίωση της επιδημίας του ιού την 1η Φεβρουαρίου.

Σε βίντεο από την καμπίνα χωρίς παράθυρα, η κ. Honey είπε: «Είμαστε εντάξει, είμαστε προφανώς κολλημένοι σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο, αλλά πρέπει να το ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Τι ακριβώς συνέβη;

Η κυρία Honey, η οποία αρχικά αισθάνθηκε καλά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Isesaki ενώ ο σύζυγός της παρέμεινε στο πλοίο. Στο νοσοκομείο, η κυρία Honey βίωσε πυρετό και εφίδρωση όλη τη νύχτα.

«Είναι πραγματικά περίεργο», είπε στις 7.30. «Δεν έχω συμπτώματα». Ένιωθα μια χαρά. Δεν είχα κανέναν πυρετό, κανέναν βήχα, κανένα ρινικό πρόβλημα, κανέναν πόνο. Τίποτα.

Ο κ. Honey είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν οι γιατροί και ότι απλά πρέπει να υπάρξουν συνθήκες καραντίνας.

Σε μια ενημέρωση την Τετάρτη, η κ. Honey δήλωσε: «Συγγνώμη που δεν είχα βρεθεί εδώ νωρίτερα αλλά είχα κάποιες δύσκολες μέρες και δεν ήθελα να γράψω τις απογοητεύσεις μου, το θυμό μου, τα συναισθήματά μου ή θα πρέπει να γράψω ένα μυθιστόρημα».

«Τέλος πάντων τόσο ο Jason και εγώ πήραμε τα αποτελέσματά μας πίσω χθες και όπως όλοι γνωρίζετε ότι βγήκαμε θετικοί και οι δύο».

«Για μια ακόμη φορά δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι όλα τα μηνύματα υποστήριξης, αγάπης και ενθάρρυνσης όλων μας βοηθούν να περάσουμε από αυτόν τον εφιάλτη».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο