Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Πώς περιγράφει ζευγάρι από την Αυστραλία  όσα έζησε στο Diamond Princess

Κοροναϊός: Πώς περιγράφει ζευγάρι από την Αυστραλία όσα έζησε στο Diamond Princess

Ένα ταξίδι που κατέληξε να γίνει εφιάλτης

Η Karen και ο Jason Honey, από τη Μελβούρνη, βρίσκονταν σε καραντίνα στο πλοίο που προσβλήθηκε στη Yokohama της Ιαπωνίας, μετά από επιβεβαίωση της επιδημίας του ιού την 1η Φεβρουαρίου.

Σε βίντεο από την καμπίνα χωρίς παράθυρα, η κ. Honey είπε: «Είμαστε εντάξει, είμαστε προφανώς κολλημένοι σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο, αλλά πρέπει να το ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Τι ακριβώς συνέβη;

Η κυρία Honey, η οποία αρχικά αισθάνθηκε καλά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Isesaki ενώ ο σύζυγός της παρέμεινε στο πλοίο. Στο νοσοκομείο, η κυρία Honey βίωσε πυρετό και εφίδρωση όλη τη νύχτα.

«Είναι πραγματικά περίεργο», είπε στις 7.30. «Δεν έχω συμπτώματα». Ένιωθα μια χαρά. Δεν είχα κανέναν πυρετό, κανέναν βήχα, κανένα ρινικό πρόβλημα, κανέναν πόνο. Τίποτα.

Ο κ. Honey είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν οι γιατροί και ότι απλά πρέπει να υπάρξουν συνθήκες καραντίνας.

Σε μια ενημέρωση την Τετάρτη, η κ. Honey δήλωσε: «Συγγνώμη που δεν είχα βρεθεί εδώ νωρίτερα αλλά είχα κάποιες δύσκολες μέρες και δεν ήθελα να γράψω τις απογοητεύσεις μου, το θυμό μου, τα συναισθήματά μου ή θα πρέπει να γράψω ένα μυθιστόρημα».

«Τέλος πάντων τόσο ο Jason και εγώ πήραμε τα αποτελέσματά μας πίσω χθες και όπως όλοι γνωρίζετε ότι βγήκαμε θετικοί και οι δύο».

«Για μια ακόμη φορά δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι όλα τα μηνύματα υποστήριξης, αγάπης και ενθάρρυνσης όλων μας βοηθούν να περάσουμε από αυτόν τον εφιάλτη».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024