Εύκολο απόγευμα είχε η Τσέλσι η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 της Έβερτον για την 29η αγωνιστική της Premier League. Οι «μπλε» του Λονδίνου αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους και ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να... αγκαλιάσουν την 4η θέση.
Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, επικράτησε 4-0 της Έβερτον στο «Stamford Bridge» και έκανε… άλμα Champions League. Οι «μπλε» του Λονδίνου παραμένουν σταθερά στην 4η θέση της Premier League και πλέον έχουν 48 βαθμούς.
Στο -5 έμεινε η Γουλβς, η οποία ήρθε ισόπαλη το Σάββατο (7/3) κόντρα στην Μπράιτον, ενώ με ένα ματς λιγότερο οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν απόσταση 5 και 6 βαθμών από την Τσέλσι. Κομβικό για τη συνέχεια είναι το ντέρμπι του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ-Σίτι) που θα αρχίσει σε λίγη ώρα (18:30).
Το 1-0 έγινε στο 14′, όταν ο Μάουντ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τους πάντες και σκόραρε. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Πέδρο με το πρώτο του γκολ στην Premier League. Ο Μπάρκλεϊ έβγαλε τρομερή κάθετη πάσα και ο Ισπανός βγήκε σε τετ-α-τετ, τελειώνοντας υποδειγματικά τη φάση.
Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι, με την Τσέλσι να πετυχαίνει δύο ακόμη γκολ με τους Γουίλιαν και Ζιρού στο 51′ και το 54′ αντίστοιχα και να γίνεται το τελικό 4-0, το οποίο αφήνει την Έβερτον στην 12η θέση με 37 βαθμούς.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.