Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπερωρίες και λαϊκό έρεισμα…

Υπερωρίες και λαϊκό έρεισμα…

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Αρη ήταν σκέτο ροντέο, αλλά και ο αγώνας των πλέι οφς του Champions League με την Τέλεκομ Βόννης δεν πήγε πίσω, με αποτέλεσμα το κοινό να παρακολουθήσει δυο συναρπαστικές παραστάσεις.

Το καταφχαριστήθηκαν, το δίχως άλλο, όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποφάσισαν προχθές να κτυπήσουν υπερωρίες στο ΟΑΚΑ…

Το φόρεσαν ντουμπλ φας μάλιστα, κάτι που δεν θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμα, καθόσον η μεν ομάδα του μπάσκετ θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν στη Φυλή, η δε ποδοσφαιρική αδερφοφάδα της ζει με τον πόθο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια και του προσκυνήματος στην Αγια-Σοφιά!

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Αρη ήταν σκέτο ροντέο, αλλά και ο αγώνας των πλέι οφς του Champions League με την Τέλεκομ Βόννης δεν πήγε πίσω, με αποτέλεσμα το κοινό να παρακολουθήσει δυο συναρπαστικές παραστάσεις.

Πάλι καλά που η ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο ήταν ήρεμη και δεν συνέβησαν παρατράγουδα όπως τα διατρέξαντα στην ποδοσφαιρική αρένα, γιατί αλλιώς ο Μάκης Αγγελόπουλος θα είχε σκάσει από τη στενοχώρια του…

Αναφέρομαι επίτηδες στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, διότι το προηγούμενο βράδυ που είχα την τιμή να τον φιλοξενώ στο στούντιο, τον ρώτησα πώς νιώθει που ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται με μεγάλη προθυμία στις επενδύσεις, στις προσπάθειες και κυρίως στις επιτυχίες… «Εχω ένα παράπονο από τους φιλάθλους που δεν μας στηρίζουν όσο πρέπει. Βεβαίως η κατάσταση βελτιώνεται κάθε χρόνο, αλλά, κακά τα ψέματα, οι ομάδες τρέφονται με τους τίτλους και αυτό το κτίζουμε σταθερά».

Είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα, χάρη και στην ποδοσφαιρική συγκυρία, η μπασκετική ΑΕΚ αντιμετώπισε τους Γερμανούς υπό τα βλέμματα περίπου 10.000 θεατών, συμπεριλαμβανομένων του περυσινού προπονητή Λούκα Μπάνκι και του μέχρι πρότινος παίκτη της, Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Η ΑΕΚ διάγει την έκτη σεζόν της δεύτερης ζωής της στην ελίτ του μπάσκετ, μετά τα 16 πέτρινα χρόνια έδρεψε τέσσερις τίτλους μέσα σε μια διετία και ο πρόεδρός της επιθυμεί διακαώς να την καμαρώσει μέσα στην πρώτη δεκάδα της Ευρώπης από πλευράς επιτυχιών, δημοφιλίας και γενικότερου status.

Την Τρίτη μου είπε κάτι που είναι σωστό: με τον θρίαμβό της το 1968 η ΑΕΚ έκανε το μπάσκετ λαϊκό άθλημα. Ε, δεν γίνεται αυτή η ομάδα να υστερεί σε (σταθερό) λαϊκό έρεισμα…

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024