Οι Κλίπερς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Ρόκετς, παίρνοντας μία άνετη νίκη με 120-105 μέσα στο Χιούστον και απέδειξαν σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι ότι είναι φτιαγμένοι για το πρωτάθλημα.
Η ομάδα του LA με υποδειγματική εμφάνιση «έκοψαν» για τα καλά τον αέρα των Ρόκετς, οι οποίοι πάλι είχαν θέματα στην άμυνα με το small ball, που όπως αποδεικνύεται στα ντέρμπι και στα μεγάλα ματς τους… προδίδει.
Ο Λέοναρντ με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Κλίπερς, με τον Χάρελ να προσθέτει 19 πόντους, τον Ζούμπατς 17 πόντους και 12 ριμπάουντ και τον Τζορτζ 13 πόντους.
Για τους Ρόκετς, ο Γουέστμπρουκ είχε 29 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο Γκριν 17 πόντους, ενώ ο Χάρντεν έμεινε στους 16 πόντους με 4/17 σουτ, 0/8 εκ των οποίων τρίποντα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.