Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την απώλεια της Κατερίνα Ζιώγου. Η ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πώς η τηλεοπτική «Ντορίτα» της σειράς Dolce Vita είχε περάσει πολύ άσχημα στα γυρίσματα της σειράς, καθώς κάποιος φρόντιζε να της κάνει τη ζωή δύσκολη, μεταξύ άλλων πέταξε και ένα «καρφί» για την συνάδελφο της Ελένη Καστάνη.

«Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο…»

Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο…» , είπε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Τις είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε από το Ντόλτσε Βίτα, την κυνηγούσαμε» .

«Η Ελένη Καστάνη δεν λέει καλό λόγο για κανέναν»

Ο ντόρος ξεκίνησε όταν η Ελένη Καστάνη σχολίασε το κασέ της Άννας Παναγιωτοπούλου λέγοντας: «Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιρναν οι άλλοι. Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Το έχουν πει και άλλοι ηθοποιοί, και άλλοι… και άλλοι… και άλλοι… Νομίζω ότι οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση μέσα στο μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν και ποιοι είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το ποσό. Για μένα είναι απόλυτα γεγονός γιατί ζουν οι άνθρωποι που μου τα έδωσαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν», είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Για όνομα του Θεού. Καταρχάς τότε δεν ήταν ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Εγώ είχα κάνει ένα γκεστ στο Ντόλτσε Βίτα. Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα. Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς, τα πολλά τα θυμάμαι πάντως».

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για το σχόλιο της Ελένης Καστάνη για το κασέ της εκείνη απάντησε: «Η Ελένη Καστάνη λέει ότι θέλει, αφήστε το αυτό, ότι λέει είναι κακό, η Ελένη Καστάνη δεν λέει καλό λόγο για κανέναν»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο