Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτι Πέρι : Εγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Ορλάντο Μπλουμ

Κέιτι Πέρι : Εγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Ορλάντο Μπλουμ

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της showbiz, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Για πρώτη φορά μαμά ετοιμάζεται να γίνει η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι  και η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της και ο αστέρας του Χόλιγουντ, Ορλάντο Μπλουμ είναι τρισευτυχισμένοι.

Την αποκάλυψη της είδησης την έκανε η ίδια η 35χρονη Κέιτι Πέρι, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο βίντεο για το single της με τον τίτλο «Never Worn White».

Όπως θα δείτε στο βίντεο η Κέιτι Πέρι φροντίζει να δείξει σε όλους τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ η ίδια έγραψε πως το παιδί θα γεννηθεί αν όλα πάνε καλά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Κέιτι Πέρι ενώ ο 43χρονος Ορλάντο Μπλουμ έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Φλιν, από τον πρώην γάμο του με το διάσημο μοντέλο, Μιράντα Κερ.

Προετοιμασίες για τον γάμο τους

Η Πέρι και ο Μπλουμ που άρχισαν να βγαίνουν το 2016, χώρισαν για κάποιο διάστημα και επανασυνδέθηκαν πριν από ένα περίπου χρόνο.

Χαλαρά προετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ η Κέιτι Πέρι, όπως η ίδια έχει δηλώσει σχετικά.

Οι δυο τους, όπως είπε η popstar, έχουν κοινή προσέγγιση στο θέμα και κανείς από τους δύο δεν πιέζεται στις ετοιμασίες του γάμου. Ο 43χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» την ενθαρρύνει και την προκαλεί να βγάζει τον καλύτερό της εαυτό, σημείωσε η Κέιτι Πέρι.

Το θέμα μας δεν είναι το πάρτι, αλλά να συγκεντρωθούν οι άνθρωποι που θα μας θυμίσουν την ευθύνη μας όταν θα δυσκολέψουν τα πράγματα… Αυτά είναι τα γεγονότα όταν είσαι με κάποιον που σε προκαλεί να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου» είπε η Κέιτι για τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν αρχές του 2016 και χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2017. Τον Απρίλιο του 2018 τα ξαναέφτιαξαν και αρραβωνιάστηκαν του Αγίου Βαλεντίνου το 2019.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Αύγουστο ο Ορλάντο εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να πάρει διαζύγιο δεύτερη φορά. Ήταν παντρεμένος με τον «Άγγελο» της Victoria’s Secret, Μιράντα Κερ από το 2010 έως το 2013 και μαζί έχουν έναν γιο, τον Φλιν.

Η Κέιτι Πέρι ήταν παντρεμένη το 2010 με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ και χώρισαν έναν χρόνο μετά.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024