Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικολέττα Ράλλη : Αποκάλυψε το όνομα του μωρού που περιμένει

Νικολέττα Ράλλη : Αποκάλυψε το όνομα του μωρού που περιμένει

Η Νικολέττα Ράλλη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, μίλησε για την ωραιότερη περίοδο της ζωή της

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση  μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της,  πραγματοποίησε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/3) στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Η Νικολέττα Ράλλη όλο αυτό το διάστημα κρατούσε την σχέση της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία του αφού η Νικολέττα Ράλλη περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η γοητευτική παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για το πρώτο μωράκι που περιμένει και την εγκυμοσύνη της.

Πιο συγκεκριμένη, η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε με χαμόγελο στον Νίκο Μουτσινά πως περιμένει κοριτσάκι το οποίο και θα ονομάσει – πιθανότατα – Σοφία όπως είναι το όνομα και της μητέρας του συντρόφου της.

«Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν την περίμενα γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Δηλαδή αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, πως όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ» πρόσθεσε.

“Πάω συνέχεια στον γιατρό χωρίς να χρειάζεται! Άμα μπορείς να πηγαίνεις, γιατί να μην το κάνεις; Από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά, οπότε κάνεις τον 4d υπέρηχο, βλέπεις πως θα είναι το παιδί όταν θα γεννηθεί. ” συμπλήρωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Όσον αφορά την σχέση που οδήγησε στην εγκυμοσύνη της, η Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε με ειλικρίνεια:

«Aν εξαιρέσεις μια σχέση στο παρελθόν, που έτυχε να είναι γνωστός ο άντρας γι’ αυτό και πήρε δημοσιότητα, ποτέ κανείς δεν ξέρει με ποιον ήμουν και πως ήμουν.

Δεν έχω βάλει ποτέ φωτογραφία με άντρα στο Instagram και δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ την προσωπική μου ζωή. Αν έχω ερωτηθεί, δεν έχω απαντήσει γιατί απλά δεν θέλω».

«Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά απέχει πάρα πολύ το να το φαντάζεσαι και να σου συμβαίνει» πρόσθεσε, επίσης, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια με τον Νίκο Μουτσίνα να στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα στην… κόρη της!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη μιλώντας για την εγκυμοσύνη της στον Νίκο Μουτσινά:

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024