Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος: H τρυφερή εξομολόγηση από το ερωτευμένο ζευγάρι

Κάτια Ταραμπάνκο – Γιώργος Λάγιος: H τρυφερή εξομολόγηση από το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφος της, Γιώργος Λάγιος στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφος της, Γιώργος Λάγιος βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (5/3) καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Οι δυο τους άνοιξαν τα χαρτιά τους και μίλησαν ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και τις προσωπικές φιλοδοξίες και όνειρά τους στο άμεσο μέλλον.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για πρώτη φορά πλάι στον αγαπημένο της για την σχέση τους με εκείνον να ακολουθεί με τρυφερά λόγια.

Η Κάτια Ταραμπανκό ανέφερε με χαμόγελο πως «η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου».

Με την σειρά του, ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου πρόσθεσε πως «ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο!» για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «ναι, όταν την γνώρισα η Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη. Δεν το έβλεπα, όμως, το παιχνίδι και μόλις την γνώρισα, ξεκίνησα να το βλέπω για να ξέρω τι πρέπει να πω.

Όταν μιλήσαμε, για μένα, ήταν πάρα πολύ φιλική και πολύ down to earth, δεν ήταν καθόλου σνομπ ή δεν είχε τον αέρα του GNTM».

To τρολάρισμα για την πρόταση που δέχθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο από τον πρώην της

Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, στο οποίο η Κάτια Ταραμπανκό δέχθηκε πρόταση γάμου από τον πρώην σύντροφο της, ο Γιώργος Λάγιος πρόδωσε με χιούμορ πως «είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφος της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση!»

«Επειδή προχωρήσαμε γρήγορα με την Κάτια, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και ταιριάξαμε, μέσα σε μερικές μέρες όμως τους έκλεισα τα στόματα» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Λάγιος.

«Αυτό που με κέρδισε στην Κάτια είναι ότι συνεννοούμαστε, υπάρχει μια εγκεφαλική σύνδεση. Δεν είναι απλά μια ωραία κοπέλα».

Αρκετό ενδιαφέρον όμως προκάλεσε το σχόλιό τους πως γνωρίζουν ότι η σχέση τους θα έχει ημερομηνία λήξης, αφού η Κάτια Ταραμπάνκο σχεδιάζει να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές στην υποκριτική.

«Έχουμε κάνει μια συζήτηση από την πρώτη ημέρα πως αυτό έχει μια ημερομηνία κι αυτό είναι αφροδισιακό! […] Είναι κάτι που το έχουμε συμφωνήσει, ξέρουμε και οι δυο, είμαστε τόσο συνειδητοποιημένοι ότι περνάμε καλά σήμερα, δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει αύριο. Ανά πάσα στιγμή λοιπόν, οτιδήποτε και θα γίνει, θα χωρίσουμε με καλούς όρους και θα έχουμε μια τέλεια ανάμνηση» δήλωσε ο Γιώργος Λάγιος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024