Πάντειο Πανεπιστήμιο: Μετά τον συναγερμό για κοροναϊό ανοίγει κανονικά
Κανονικά θα λειτουργήσει τελικά αύριο, Παρασκευή, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε στο Ίδρυμα κρούσμα του κοροναϊού.
Κανονικά θα λειτουργήσει -τελικά- αύριο Παρασκευή το Πάντειο Πανεπιστήμιο καθώς αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε στο Ίδρυμα κρούσμα του κοροναϊού.
Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση «το πανεπιστήμιο από αύριο το πρωί θα λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας».
Σημειώνεται ότι νωρίτερα το απόγευμα είχε ανακοινωθεί ότι το Ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχε πιθανό κρούσμα κοροναϊού σε επισκέπτρια καθηγήτρια από χώρα της Αφρικής.
Η καθηγήτρια υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό.
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης



