Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδώρα Βουτσά: H ανακοίνωση της για την κηδεία του πατέρα της

Θεοδώρα Βουτσά: H ανακοίνωση της για την κηδεία του πατέρα της

Με ένα συγκινητικό κείμενο πριν από λίγη ώρα η Θεοδώρα Βουτσά ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα της στον λογαριασμό της στο Instagram

Με ένα συγκινητικό κείμενο πριν από λίγη ώρα η Θεοδώρα Βουτσά ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα της στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

«Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί Θα σ’ αγαπώ Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις Ώσπου να πάψει η ανατολή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Θα σ’ αγαπώ Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει Θα σ’ αγαπώ Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει Θα σ’ αγαπώ Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί Θα σ’ αγαπώ Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις Ώσπου να πάψει η ανατολή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Θα σ’ αγαπώ Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει Θα σ’ αγαπώ Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει Θα σ’ αγαπώ Πέρα από κει που φτάνει η αντοχή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Μέχρι το θάνατο και πιο μακριά Μέχρι να πεις πεθαίνω τώρα πια Θα σ’ αγαπώ» * Στίχοι: Γιάννης Καλαμίτσης * Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος * Δήμητρα Γαλάνη #mydad #kostasvoutsas #voutsafamily ♥️♾ photo by @olympiakrasagaki 🙏🏼

A post shared by Director | Producer (@theodoravoutsa) on

Διαβάστε την ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας στο πένθος μας.

Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που λαμβάνουμε από όλους για τον μπαμπά, για τον Κώστα, τον Κωστή.
Σας ευχαριστούμε πολύ! Ευχαριστούμε τους φίλους, τους συνεργάτες, τους θαυμαστές που ήρθαν στην κηδεία, εκείνους που έστειλαν στεφάνια, που έστειλαν μηνύματα, που ήταν εκεί για τον μπαμπά με όποιο τρόπο μπορούσαν.

Λάβαμε τόσα μηνύματα από όλα τα σημεία της γης όπου υπάρχουν Έλληνες.
Αισθανθήκαμε την αγάπη όλων! Θα θέλαμε επίσης, με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων. Ήταν όλοι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο προσωπικά και τον Δήμο για την προσφορά του τάφου και μνήματος προς τιμήν του μπαμπά και της προσφοράς του. Που να το φανταστεί η μητέρα του, στο υπόγειο στην πλατεία Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη, όταν στην Κατοχή πούλαγαν τσιγάρα και γυαλικά από πάγκο για να ζήσουν, ότι ο γιος της θα λάμβανε τέτοια αγάπη και τιμή. Το δεχόμαστε με μεγάλη περηφάνια για τον πατέρα μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Υπουργό Εσωτερικών, και των υπαλλήλων του κάθε υπουργείου για την στήριξη.

Είμαστε πολύ περήφανες για τον πατέρα μας που προσφέρθηκε για εκείνον η Δημοσία Δαπάνη.
Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που του κάνετε.
Η οικογένεια όμως του Κώστα Βουτσά, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε το ποσό της Δημοσίας Δαπάνης.
Θα θέλαμε να δοθεί σε κάποιον ή κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας.
Ο πατέρας μας φρόντισε για μας, ακομα μια φορά- μέσα απο τον Διόνυσο, τον εισπρακτικό φορέα των ηθοποιών.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια το γραφείο τελετών Σκλια και προσωπικά τον ιδιοκτήτη των γραφείων Πάνο Σκλια
για την υπέροχη διεκπεραίωση της τελετής. Ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, μας στήριξε και μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας ότι χρειαζόμασταν για να χαιρετήσουμε με τον τρόπο που θέλαμε τον Κώστα Βουτσά. Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργουσόπουλο, τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Μπακογιάννη, τον ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον Αρχηγό της αγαπημένης του ΑΕΚ κ.Μελισσανιδη, τον Πρόεδρο του Διονυσου κ. Γαλανό, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Λιγνάδη, την κα. Μιμή Ντενίση για τους υπέροχους επικήδειους λόγους τους, τα τελευταία υπέροχα λόγια που άκουσε ο μπαμπάς. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη.

Είμαστε περήφανες για τα λόγια της αδερφής μας Νίκκο. Πιστεύουμε ότι είπε με τον καλύτερο τρόπο ότι θα ήθελε να ακούσει και να πει ο μπαμπάς.
Ευχαριστούμε τον Λάκη Λαζόπουλο που μας βοήθησε να τον αποχαιρετήσουμε με τον δικό μας τρόπο, στο ΘΕΑΤΡΟ, γελώντας.
Σε όλους που τον ευχαρίστησαν για το γέλιο που τους πρόσφερε,
Σε όλους που του ευχήθηκαν καλό ταξίδι,
Σε όλους εσάς που αγκαλιάσετε την οικογένεια του σαν να ηταν δικη σας και μας στηρίξατε Σ αυτή τη δύσκολη στιγμή,
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.
Με εκτίμηση, Η οικογένεια του Κωστή», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.

Δείτε την ανάρτηση της

View this post on Instagram

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ολους για την συμμετοχή σας στο πένθος μας. Είναι πολυ μεγάλη η αγαπη που λαμβάνουμε απο ολους για τον μπαμπά, για τον Κώστα, τον Κωστή. Σας ευχαριστουμε πολυ! Ευχαριστούμε τους φίλους, τους συνεργάτες, τους θαυμαστές που ήρθαν στην κηδεία, εκεινους που έστειλαν στεφάνια, που έστειλαν μηνύματα, που ηταν εκεί για τον μπαμπά με όποιο τρόπο μπορούσαν. Λάβαμε τόσα μηνύματα απο ολα τα σημεία της γης όπου υπάρχουν Έλληνες. Αισθάνθηκαμε την αγαπη όλων! Θα θέλαμε επισης, με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων. Ηταν όλοι δίπλα μας απο την πρωτη στιγμή. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο προσωπικά και τον Δήμο για την προσφορά του τάφου και μνήματος προς τιμήν του μπαμπά και της προσφορας του. Το δεχόμαστε με μεγάλη περηφάνια για τον πατέρα μας. Ευχαριστουμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Υπουργό Εσωτερικών, και των υπαλλήλων του κάθε υπουργείου για την στήριξη. Είμαστε πολυ περήφανες για τον πατέρα μας που προσφέρθηκε για εκείνον η Δημοσία Δαπάνη. Ευχαριστουμε πολυ για την τιμή που του κανετε. Η οικογένεια όμως του Κώστα Βουτσα, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε το ποσό της Δημοσίας Δαπάνης. Θα θέλαμε να δοθεί σε καποιον ή κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας. Ο πατέρας μας φρόντισε για μας, ακομα μια φορά- μέσα απο τον Διόνυσο, τον εισπρακτικό φορέα των ηθοποιών. Θα θελαμε επισης να ευχαριστησουμε δημόσια το γραφείο τελετών Σκλια και προσωπικά τον ιδιοκτήτη των γραφείων Πάνο Σκλια για την υπεροχη διεκπεραίωση της τελετης. Ηταν δίπλα μας απο την πρωτη στιγμή και μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας ότι χρειαζόμασταν για να χαιρετήσουμε με τον τρόπο που θέλαμε τον Κώστα Βουτσα. Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργουσόπουλο, τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Μπακογιάννη, τον ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον Αρχηγο της αγαπημενης του ΑΕΚ κ.Μελισσανιδη, τον Πρόεδρο του Διονυσου κ. Γαλανό, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Λιγνάδη, την κα. Μιμή Ντενίση για τους υπέροχους επικήδειους λόγους τους, τα τελευταία υπέροχα λόγια που άκουσε ο μπαμπάς. Σας ευχαριστουμε για την αγαπη. Είμαστε περήφανες για τα λόγια της αδερφής μας Νικκο. Πιστεύουμε ότι είπε με τον καλύτερο τρόπο ότι θα ήθελε να (συνεχίζεται)

A post shared by Director | Producer (@theodoravoutsa) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024