Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήσιμα tips για να επαναφέρουν δύο γονείς τον ρομαντισμό στη σχέση τους

Χρήσιμα tips για να επαναφέρουν δύο γονείς τον ρομαντισμό στη σχέση τους

Τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται

Μια μακροχρόνια σχέση περνάει από πολλά στάδια, με ένα από αυτά να αποτελεί ενδεχομένως τον ερχομό ενός παιδιού.

Τα παιδιά είναι πηγή χαράς, όπως και πολλών αλλαγών, που μπορεί να προκαλέσουν ορισμένες αναταράξεις στην σχέση σας με την σύντροφό σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί κάθε σχέση περνά από ποικίλες φάσεις και μπορείτε δοκιμάζοντας τα ακόλουθα εύκολα τρικ, να την αναθερμάνετε αποτελεσματικά.

Κάντε καθημερινές «καταθέσεις» στην σχέση σας

Εξισώνοντας την ρομαντική σχέση με έναν τραπεζικό λογαριασμό, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι για να μην αδειάσει θα πρέπει να πραγματοποιούνται τακτικές «καταθέσεις» και από τις δύο πλευρές.

Αυτές δεν χρειάζεται απαραιτήτως να αποτελούν μεγάλες ενδείξεις αγάπης αλλά να αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη που νιώθετε, αφού και η πιο μικρή πράξη, όπως μερικά ενθαρρυντικά λόγια μετά από μια δύσκολη ημέρα στην δουλειά, μπορεί να κάνει την διαφορά. Αναρωτηθείτε για το τι θα μπορούσατε να κάνετε για να γίνει πιο όμορφη η μέρα του συντρόφου σας και κάντε το.

Μάθετε τις «γλώσσες» αγάπης που χρησιμοποιείτε και οι δύο

Όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση τείνουμε να αγαπάμε τον άνθρωπό μας με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο και να περιμένουμε από εκείνον να ανταποδώσει παρομοίως. Ωστόσο, δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι αφού ο καθένας εκφράζει διαφορετικά την αγάπη του. Γι’αυτό θα ήταν σημαντικό να αναλύσετε τον τρόπο που δείχνετε την αγάπη σας ο ένας στον άλλον, ώστε να γνωρίζετε και οι δυο τι πραγματικά χρειάζεστε.

Κάντε αυτήν την σημαντική ερώτηση καθημερινά

Στο τέλος της ημέρας μην ξεχνάτε να ρωτάτε: «Τι πήγε καλά σήμερα;». Με αυτόν τον τρόπο αντί να διαμαρτύρεστε και να εστιάζετε μόνο στα αρνητικά, αναπροσαρμόζετε το ενδιαφέρον σας μόνο στα θετικά, πράγμα που μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά στην σχέση. Παράλληλα δεν ξεκινάτε μια συζήτηση γύρω από αρνητικά της ημέρας, διατηρώντας το θετικό κλίμα.

Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να φροντίσετε τον δεσμό σας είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Βρείτε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που πραγματικά σας ευχαριστεί, καθώς αυτό θα τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Αν δεν αισθάνεστε ισορροπημένοι, τότε είναι λιγότερο πιθανό να απολαύσετε την σχέση σας ή να είστε ανοιχτοί στην επικοινωνία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024