Ένα παιδί νεκρό σε βάρκα με πρόσφυγες στη Λέσβο
Ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια ομάδας προσφύγων να φθάσουν από τα τουρκικά παράλια στην Λέσβο.
Ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια ομάδας προσφύγων να φθάσουν από τα τουρκικά παράλια στην Λέσβο.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η λέμβος των προσφύγων εκινείτο στην ελληνική οριογραμμή, συνοδευόμενη από τουρκική ακταιωρό.
Στη θέα του σκάφους του Λιμενικού Σώματος, οι πρόσφυγες ξεφούσκωσαν την πλαστική βάρκα τους -μια κίνηση που είναι συνηθισμένη, προκειμένου να μην μπορεί να σταλεί πίσω στα τουρκικά παράλια.
Οι άνδρες του Λιμενικού περισυνέλεξαν τους 46 πρόσφυγες, μεταξύ αυτών δύο παιδιά.
Το ένα παιδάκι, δυστυχώς, είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.
Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Ωστόσο ήταν πολύ αργά για το μικρό προσφυγόπουλο.
Η λέμβος με τους 46 πρόσφυγες είναι μία μόνο από τις δεκάδες που φθάνουν τα τελευταία 24ωρα στα νησιά του Αιγαίου.
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε απόψε στο MEGA
- Φωτιά σε ταχύπλοο ανοιχτά της Βουλιαγμένης
- Η SpaceX φέρεται να ετοιμάζει φορετή συσκευή AI
- Confessions II: Η Μαντόνα εξακολουθεί να ταράζει τα νερά – Αυτό το άλμπουμ έπρεπε να γίνει
- Δήμαρχος Ηρακλείου: Σημαντικές προκλήσεις το κυκλοφοριακό και η στάθμευση
- ΕΚΤ: Στο μικροσκόπιο τα αποθεματικά – Τι σημαίνει για τις ελληνικές τράπεζες
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)







































![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442