Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με 15 ράμματα έπαιξε ο Σα

Με 15 ράμματα έπαιξε ο Σα

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τραυματίστηκε από το εγκληματικό χτύπημα του Μουνιέ και του έγιναν 15 ράμματα στο κεφάλι! Παλικάρι ο Πορτογάλος, έβγαλε όλο το ματς και θα παίξει κανονικά και στην Τούμπα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Άτυχος στάθηκε ο Ζοσέ Σα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (2-0), καθώς λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αντονι Μουνιέ τον κλώτσησε στο κεφάλι.

Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αγρινίου έπεσε με δύναμη πάνω στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, σε μια φάση που ήταν για κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδωσε απλά κίτρινη.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, έτρεξε αμέσως πάνω από τον Πορτογάλο πορτιέρο, του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, του έδεσε το κεφάλι και και όπως έγινε αργότερα γνωστό, του έκανε 15 ράμματα!

«Να σταθούμε στη φάση του Σα. Έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο του. Ωστόσο στη φάση αυτή ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο παίκτη με κίτρινη. Δεν πήγε ούτε στο VAR. Του έγιναν 15 ράμματα, αλλά ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Ο Ζοσέ Σα παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης με τον Μουνιέ, δεν έγινε αλλαγή. Εμεινε στον αγωνιστικό χώρο και ολοκλήρωσε κανονικά το παιχνίδι, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι παλικάρι.

Μάλιστα, μετά τον τραυματισμό του Αλέν (σ.σ υπέστη θλάση πριν το ματς με την Αρσεναλ) ο Πορτογάλος θα πρέπει να αγωνιστεί κανονικά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. Αλλωστε, όπως και σήμερα, στον πάγκο ως αναπληρωματικός, θα βρίσκεται ο νεαρός Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο 27χρονος μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας κρατήσει 24 φορές ανέπαφη την εστία του.

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024