Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζέιλεν Ρόουζ: «Ο Αντετοκούνμπο αν ήταν 1,98 θα ήταν ο Τζόρνταν»

Τζέιλεν Ρόουζ: «Ο Αντετοκούνμπο αν ήταν 1,98 θα ήταν ο Τζόρνταν»

Ο πρώην NBAer, Τζέιλεν Ρόουζ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπομπή «Get Up», συγκρίνοντας τον με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Οι απόψεις του Τζέιμς Χάρντεν πριν λίγες ημέρες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν κάνει τον μπασκετικό κόσμο να σχολιάζει αυτή την κόντρα.

Στην διαμάχη αυτή πήρε μέρος και ο Τζέιλεν Ρόουζ, με τον πρώην ΝΒΑερ και  παρουσιαστή της εκπομπής  «Get Up» να παίρνει το μέρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αρχικά ο Ρόουζ στάθηκε στις διάφορες που έχει ο τρόπος παιχνιδιού  του «Greak Freak» με τον θρύλο του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν. «Ο Γιάννης δεν έχει την αλτικότητα, τον  χειρισμό της μπάλας ή το σουτ από την περιφέρεια που είχε ο Τζόρνταν»

Στην συνέχεια ωστόσο ο πρώην ΝΒΑer πήρε θέση για τον τίτλο του MVP λέγοντας πως θα μπορούσε και φέτος να κατακτήσει τον τίτλο ο Γιάννης  καθώς έχει 29,7 πόντους  και  13,7 ριμπάουντ σεζόν σε 53 αγώνες.

Προς το τέλος της εκπομπής «έβαλε φωτιά» στο στούντιο με την τοποθέτηση πως αν ήταν 1,98 ο Αντετοκούνμπο θα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν.

Αναλυτικά: «Αν ήταν 1,92μ, θα ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Θα ήταν επίσης ένας παίκτης που θα δίνει πόντους, ριμπάουντ και ασίστ και θα είχε επίσης την ευκαιρία να γίνει MVP. Θέλετε να σας πω τι θα ήταν αν ήταν 1,98μ.; Θα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν».

Ωστόσο με τον Πολ Πιρς να είναι αυτός που αντέδρασε περισσότερο.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024