Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο MEGA: Δυσκολότερη από την Άρσεναλ η Γουλβς
Θα είναι «μια διαφορετική εμπειρία για τον Ολυμπιακό» υποστήριξε ο πρώην διεθνής. «Θα είναι όμως έτοιμος», συμπλήρωσε
Tον επικείμενο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» σχολίασε στην εκπομπή «MEGA Sports Weekend» ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Πρόκειται για έναν «δύσκολο αγώνα, δυσκολότερο από αυτόν με την Άρσεναλ και ειδικά στην έδρα της Γουλβς». Θα είναι «μια διαφορετική εμπειρία για τον Ολυμπιακό» υποστήριξε ο πρώην διεθνής. «Θα είναι όμως έτοιμος», συμπλήρωσε.
Σχολίασε τον προπονητή της Γουλβς, τον Πορτογάλο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, για τον οποίο είπε πως από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, έχουν γίνει βήματα μπροστά με προσθήκες ποιοτικών παικτών και βελτίωση του τρόπου παιχνιδιού.
Ακόμα, μίλησε για τον αγώνα με την Άρσεναλ και την απόδοση του Τσιμίκα λέγοντας πως κατά τη γνώμη του ήταν ο MVP του παιχνιδιού και πως ο αγώνας με την Γουλβς θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου αξίζει να σημειωθεί πως φαβορί της διοργάνωσης θεωρεί τη Λίβερπουλ.
- Χαλάνδρι: «Λες και είμαστε αγροτικές φυλακές» – Νέες καταγγελίες για την καθηγήτρια που έσβηνε απουσίες σε μαθητές
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες