Η Παγκόσμια ομοσπονδία Άρσης Βαρών ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβλήθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, που θα διεξαγόταν στη Ρουμανία. Ο κοροναϊός (COVID 19) έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλη την υφήλιο και οι ιθύνοντες της IWF έκριναν ότι πρέπει να αναβληθεί η διοργάνωση.
«Η υγεία των αθλητών είναι το πρώτο μέλημα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας, γι΄ αυτό κρίναμε ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της IWF.
Η Ελλάδα θα συμμετείχε στη διοργάνωση με 6 αθλητές και είχε για μια ακόμη φορά υψηλούς στόχους.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»