Αν θες να ικανοποιήσεις τον-τη σύντροφό σου στο κρεβάτι, τότε έχε στον νου σου ορισμένα tips για να μπορέσεις να γίνεις ο καλύτερος και το ταίρι σου να σε ποθεί συνέχεια.

Χρησιμοποιήστε το στόμα σας

Όχι, όχι έτσι (στοματικό). Μιλάμε για τη χρήση των λέξεων σας. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για κάθε ικανοποιητική σεξουαλική συνάντηση. Συζητήστε με τον σύντροφό σας για τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας στο σεξ. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να τους κάνετε να νιώσετε τέλεια αν δε γνωρίζετε τι είναι αυτό που τους αρέσει.

Χρησιμοποιήστε το στόμα σας

Ή τα χέρια σας. Ή ίσως το σώμα σας. Μπορείτε ακόμη και να αγγίζετε τον σύντροφό σας εκεί που σας ζητάει ο ίδιος.

Το κανονικό διαπεραστικό σεξ δεν είναι γνωστό για την παροχή σεξουαλικής ικανοποίησης σε όλα τα μέρη (ναι, γυναίκες). Έρευνες επιβεβαίωσαν ότι οι γυναίκες απαιτούν τυπικά μια ποικιλία σεξουαλικής διέγερσης για να φτάσουν στον οργασμό, όπως το στοματικό σεξ, γι ‘αυτό φροντίστε να παίζετε με διαφορετικούς τρόπους.

Μη ρουτινιάζετε

Ίσως να είσαι αποτέλεσμα συνήθειας. Ίσως βρήκατε μια κίνηση που σας αρέσει πολύ. Ίσως να υπάρχει μια θέση σεξ που τυπικά σπεύδεις να την κάνεις. Είναι καλό να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.

Αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε αυτό το μόνο πράγμα που κάνετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι άνθρωποι επιθυμούν την καινοτομία, ειδικά στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης. Μην αφήνετε το σεξ να γίνει μονότονο. Κάντε μια προσπάθεια να ανακατέψετε τα πράγματα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr