Υπάρχουν φορές που ο σύντροφός μπορεί να μη γίνεται εύκολα κατανοητός από εσένα μέσα από τις κινήσεις που κάνει στον τομέα της επικοινωνίας. Το θέμα είναι ότι αν δεν ξέρεις αν σε αγαπάει αρκετά, τα παρακάτω θα σου λύσουν την όποια απορία.

Όταν κοιμάστε…

Θέλει να σε παίρνει αγκαλιά. Πέραν του σεξ του αρέσει να είναι μαζί σου στο κρεβάτι και για αγκαλιές και φιλιά. Δεν είναι το σεξ το σημαντικότερο πράγμα που σας συνδέει. Επιπλέον το θέμα είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θα σε αφήσει να κρυώνεις, θα σε έχει αγκαλιά να ζεσταίνεσαι.

Η γλώσσα του σώματος

Αν εκείνος είτε σε δημόσιο, είτε σε ιδιωτικό χώρο είναι εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί σου, τότε ναι, έχει συναισθήματα.

Όταν λέμε εκδηλωτικός όμως, δεν εννοούμε να κάνει ακραίες κινήσεις που σε εκθέτουν-όπως το να σου πιάσει τα οπίσθια παρουσία τρίτων- εκεί όχι, δε σε έχει και σε ιδιαίτερη υπόληψη. Ένα χάδι όμως, το να σου κρατάει το χέρι, το να σε φιλήσει στο μάγουλο ή το να θέλει να έχει το χέρι του περασμένο στη μέση σου, τότε ναι, σημαίνουν πολλά καλά.

Σε φροντίζει κάθε ώρα της ημέρας

Το να είσαι σε σχέση με κάποιον, δε σημαίνει ότι θα δείχνει το ενδιαφέρον του απέναντί σου συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Μπορεί να σου το δείξει και άλλες ώρες.

Αν ένας άντρας, σηκωθεί τη νύχτα και τρέξει να σου βρει φαρμακείο, ή πάει να σου πάρει απλά μια κρέπα γιατί την τράβηξε η όρεξή σου και δεν είσαι έγκυος, τότε ναι, σε θεωρεί αρκετά έως πολύ σημαντική για εκείνον.

Γενικά, αν σε προσέχει και προσπαθεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες σου χωρίς να δυσανασχετεί και ειδικά περίεργες ώρες ή κάνοντας πράγματα που δεν κατέχει και πολύ – ναι, να πάει να αγοράσει μόνο σερβιέτες ή να ζητήσει το κραγιόν σου από την πωλήτρια στο πολυκατάστημα -τότε σε αγαπάει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr