Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος στο MEGA: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι στοχοποίησαν πολιτικά πρόσωπα

Λοβέρδος στο MEGA: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι στοχοποίησαν πολιτικά πρόσωπα

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως «αποκαλύπτεται η ύπαρξη ενός παραδικαστικού κυκλώματος με πολιτικούς στόχους»

Την πεποίθηση ότι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της στοχοποίησης των δέκα πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με αφορμή την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» στην Προανακριτική, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε στην εκπομπή «MEGA Mag» ότι «θα αναζητήσω στα πρακτικά της προανακριτικής εάν υπάρχει αυτό που φέρεται να κατέθεσε ο χθεσινός κουκουλοφόρος ψευδομάρτυρας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους λόγους για τα όσα υποστήκαμε».

«Εάν υπάρχει γραμμένο αυτό που φέρεται να είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα για κανέναν από τους 10 πολιτικούς, θα πρέπει οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για κατάχρηση εξουσίας, παράβασης καθήκοντος αλλά και των άλλων κακουργημάτων που έχουν διαπραχθεί» τόνισε σχετικά.

Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «ο τότε πρωθυπουργός, οι υπουργοί, όσοι είχαν αναλάβει πρώτο ρόλο στη στοχοποίηση των πολιτικών προσώπων στα μέσα ενημέρωσης να βγουν και να πουν ποιο ήταν το σχέδιο τους, εάν ήθελαν να κερδίσουν εκλογές με αυτό τον τρόπο, να μιλήσουν για τον εαυτό τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό».

Σχετικά με την κατάθεση, ξεκαθάρισε ότι «έγινε με την απόλυτη μορφή προστασίας» αν και «όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας ‘’Μάξιμος Σαράφης’’».

Τέλος, σημείωσε πως «αποκαλύπτεται η ύπαρξη ενός παραδικαστικού κυκλώματος με πολιτικούς στόχους», ενώ προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για «αξιοποίηση του παραδικαστικού κυκλώματος για οικονομικούς σκοπούς».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024