Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος- ΑΕΛ 0-0

Βόλος- ΑΕΛ 0-0

Βόλος και ΑΕΛ, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, έμειναν «κολλημένοι» στη... λευκή ισοπαλία (0-0), αποτέλεσμα που αφήνει και μαθηματικά τις δύο ομάδες εκτός πλέι-οφ. Οι «βυσσινί» αγωνίζονταν από το 50' με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μάρκοβιτς.

Βόλος και ΑΕΛ, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, έμειναν «κολλημένοι» στη… λευκή ισοπαλία (0-0), αποτέλεσμα που άφησε και μαθηματικά τις δύο ομάδες εκτός πλέι-οφ.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλίας «αλληλοεξουδετερώθηκαν» στο Πανθεσσαλικό στάδιο, δεν έδειξαν να πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν την μοίρα τους και προετοιμάζονται για τα πλέι-άουτ.

Οι «βυσσινί» αγωνίζονταν για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σβέντοζαρ Μάρκοβιτς. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, δεν εκμεταλλεύτηκαν αυτό το πλεονέκτημα, χάνοντας μόλις μια μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο με κοντινή κεφαλιά του Τσίκα.

Απίστευτο αρνητικό σερί για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο μέσα στο 2020, ξεχνώντας πότε ήταν η τελευταία φορά που πανηγύρισε τη νίκη (τελευταίο τρίποντο στις 22 Δεκεμβρίου απέναντι στον Πανιώνιο).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46′ Τόρες), Φερράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης (72′ Γέντρισεκ), Κάσες, Μουνίθ, Γκουαοροτσένα και Ζοάο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ουάρντα, Τόρζε, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (72′ Ασούμπρε, 77′ λ.τρ. Μπούστος) και Βινίσιους Σάντος Σίλβα (53′ Μόρας).

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024