Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαπροβίτολα: «Πρόκληση για μένα ο Καλάθης»

Λαπροβίτολα: «Πρόκληση για μένα ο Καλάθης»

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα αναφέρθηκε στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και χαρακτήρισε πρόκληση το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη Δευτέρα (24/02, 22:00) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο γκαρντ των Μαδριλένων, Νίκολας Λαπροβίτολα, αναφέρθηκε στο ματς, χαρακτηρίζοντας πρόκληση το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαπροβίτολα:

«Επιστρέφουμε σπίτι μας, περιμένουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Θα έρθουν να μας πιέσουν να τρέξουν και να προσπαθήσουν να θέσουν τον ρυθμό του αγώνα.

Πριν την Φενέρμπαχτσε κάναμε καλή εμφάνιση και δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Προσωπικά νιώθω καλά μετά την παρουσία μου στα τελευταία παιχνίδια.

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι η Αναντολού Εφές βρίσκεται στην κορυφή και κάνει εξαιρετική σεζόν. Είμαστε σταθεροί και έχουμε δείξει πως είμαστε νικητές, θα τα δώσουμε όλα».

Για τον Νικ Καλάθη: «Είναι προσωπική πρόκληση, γιατί είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας του. Θα πρέπει να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά πάνω στη μπάλα».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024