Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος - Ξάνθη 1-0

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0

Δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα του, όμως ο Ατρόμητος διατήρησε τις ελπίδες του για την πρώτη εξάδα, επικρατώντας 1-0 της Ξάνθης. Ο Ανδρούτσος σκόραρε το γκολ.

Εξαρχής ο Ατρόμητος είχε κυρίως μαθηματικές ελπίδες για να προλάβει τα Play Off. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος να τις εξαντλήσει και το έδειξε με την εμφάνιση του και τη νίκη του με 1-0 επί της Ξάνθης στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αν ήταν πιο προσεκτικός, θα νικούσε με πιο διευρυμένο σκορ.

Τυπικά Ξάνθη έχει τις ίδιες πιθανότητες, αφού ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο με 29 βαθμούς, όμως υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική, επί της ουσίας δεν ελπίζει σε τίποτα.

Φυσικά, για να διατηρηθούν οι πιθανότητες των δύο ομάδων, πρέπει ο ΟΦΗ να ηττηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι που αρχίζει στις 19:30 στο ΟΑΚΑ. Όμως, και στο χειρότερο ενδεχόμενο, η ομάδα του Ηρακλείου που έχει 31 βαθμούς, θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» την τελευταία αγωνιστική και κρατά την τύχη της στα… πόδια της.

Ήταν η πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο με 1-0 επί του Παναιτωλικού την 18η αγωνιστική, καθώς και το πρώτο γκολ από εκείνο…

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σκόραρε ο Ανδρούτσος στο 29′ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γκάλο. Οι Περιστεριώτες είχαν άλλες δύο ευκαιρίες για το 2-0 στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Μανούσος στο 77′ και ο Ανδρούτσος στο 85′ δεν τα κατάφεραν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Στρούγγης, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος (88′ Μπαένα), Ραμπέλο (46′ Ενσικουλού), Ντε Πο (75′ Ούμπιδες), Χαρίσης, Μανούσος

ΞΑΝΘΗ (Παράσχος): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης (76′ Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Κασάδο, Καρασαλίδης, Τεσέιρα (69′ Φοσέ), Μουλέν, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ (50′ Μπαριέντος), Τερκί, Κάστρο

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024