Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λόπες: «Από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Λόπες: «Από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε για τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και για τη δική του απόδοση στη θέση του στόπερ.

Όπως ο Μάσιμο Καρέρα έτσι κι ο Έλντερ Λόπες στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μίλησε για το καλύτερο φετινό ματς της ΑΕΚ, σε επίθεση και άμυνα ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπες:

Για την παρουσία του ως στόπερ: «Λείπανε οι στόπερ μας Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, έτυχε να παίξω εγώ σε αυτήν την θέση, ελπίζω ότι βοήθησα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Πως του φάνηκε η θέση: «Έχει λιγότερα τρεξίματα η θέση του στόπερ, είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα, μου το ζήτησε ο προπονητής. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Δεν είμαι συνηθισμένος να πατάω αυτήν την περιοχή, Αλλά είναι λογικό όταν παίζω στόπερ. Φυσικά όποτε χρειαστεί η ομάδα και όποτε το ζητήσει ο προπονητής βοηθάω».

Για τη δήλωση Καρέρα ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας: «Και πριν πετύχουμε το πρώτο γκολ, είχαμε δύο μεγάλες φάσεις για να σκοράρουμε νωρίτερα. Είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη πάλι είχαμε καλή απόδοση και κατά τη δική μου άποψη πράγματι, είναι ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν δέχεται γκολ για τέταρτο σερί ματς: «Όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ, το αποτέλεσμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Οι πρώτοι είμαστε εμείς στην άμυνα που αποκτούμε αυτοπεποίθηση. Όλη η ομάδα αμύνθηκε ως σύνολο, όλοι μαζί κάναμε επίθεση, είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει δρόμος όμως ακόμα για να μειώσουμε τη διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Ποιον διαλέγει για MVP, Μάνταλο ή Βέρντε; «Όλοι οι παίκτες είχαν καλή μέρα. Στην επίθεση, όλοι, ο Μάνταλος, ο Βέρντε, ο Ολιβέιρα και ο Λιβάγια, κάναμε καταπληκτικό ματς. Λόγω των δύο γκολ ο Βέρντε είναι MVP».

Για τη διαφορά των βαθμών με τους δύο πρώτους και το Κύπελλο: «Είναι μεγάλη διαφορά. Όλα είναι δυνατά όμως. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, για να μειώσουμε τη διαφορά. Για τα ματς με τον Άρη, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σοβαροί και να βρεθούμε στον τελικό».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024