Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα επεισόδιο έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων

«Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν για ένα επεισόδιο έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων

«Τα φιλαράκια» ανακοίνωσαν επίσημα την επιστροφή τους για ένα σπέσιαλ επεισόδιο της καλτ σειράς.

Οι λάτρεις της σειράς «Τα Φιλαράκια» («Friends») περίμεναν επί μήνες για μια ένδειξη που να επιβεβαιώνει τις φήμες για την επιστροφή στις οθόνες της διάσημης νεοϋορκέζικης παρέας: Και η επιβεβαίωση ήρθε χθες Παρασκευή από τους ίδιους τους ηθοποιούς της σειράς.

«Είναι πραγματικότητα»

«Είναι πραγματικότητα… » δημοσίευσαν μαζί στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram με συλλογική φωτογραφία τους η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Λάτρεις των «Friends» είναι επίσημο!» επιβεβαίωσε παράλληλα με ανακοίνωσή του η πλατφόρμα HBO Max, που θα προσφέρει ένα σπέσιαλ επεισόδιο της καλτ σειράς, με την ευκαιρία έναρξης της λειτουργίας της νέας πλατφόρμας τον Μάιο.

«Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη (…) οι ηθοποιοί των «Friends» θα επανενωθούν αποκλειστικά» για τη νέα πλατφόρμα, ιδιοκτησίας της WarnerMedia (AT&T group).

Εναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πέντε ετών, η τελευταία αγόρασε τα δικαιώματα των 236 επεισοδίων των «Friends» (1994-2004) για να το καταστήσει ένα από τα κορυφαία προϊόντα του. Η σειρά είχε το 2018 τις περισσότερες θεάσεις στο Netflix, σύμφωνα με το Nielsen.

Περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Με το reunion, 16 χρόνια αργότερα, μεταξύ του Ρος, της Μόνικας, του Τσάντλερ, της Φοίβης, του Τζόι και της Ρέιτσελ «θα βυθιστούμε σε μια εποχή όταν φίλοι και θεατές συγκεντρώνονταν σε πραγματικό χρόνο και πιστεύουμε ότι αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο θα αναβιώσει αυτό το πνεύμα» ανέφερε ο Κέβιν Ράιλι, αξιωματούχος του HBO Max.

Σύμφωνα με το Variety, κάθε ηθοποιός της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του μόνο σε αυτό το επεισόδιο.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με το HBO Max, θα πραγματοποιηθούν στα στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίστηκαν τα πρωτότυπα επεισόδια της σειράς, στο Μπέρμπανκ, κοντά στο Χόλιγουντ.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024