Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον : Πόσα χρήματα βγάζει από τα «Φιλαράκια»;

Τζένιφερ Άνιστον : Πόσα χρήματα βγάζει από τα «Φιλαράκια»;

Η Τζένιφερ Άνιστον αν θέλει μπορεί να μη ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή της...

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον έφθασε στην κορυφή των διάσημων του Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους σε χρόνο μηδέν.

Η 51χρονη σταρ του «Morning Show» τόσα χρόνια έχει μάθει να παίζει άψογα το παιχνίδι της δημοσιότητας, ενώ η ίδια έχει αποκτήσει τεράστια οικονομική δύναμη στο Χόλιγουντ.

Η σκέψη εκατομμυρίων θαυμαστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς τα «Φιλαράκια» από τον Μάιο του 2004, όταν και παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, γυρνούσε πάντα γύρω από την επανένωση των έξι φίλων.

Η ιστορία των έξι φίλων κράτησε για 10 χρόνια, δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που ανάλογο δεν είχε εμφανιστεί στην ιστορία της μικρής οθόνης.

Σίγουρα το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς μπορεί να έχει προβλήθηκε πριν από 16 χρόνια, αλλά η επιρροή που συνεχίζει να έχει στην ποπ κουλτούρα παραμένει ακλόνητη.

Να λέμε αλήθειες – ο λόγος για τον οποίο κάνατε κλικ σε αυτό το άρθρο είναι επειδή θέλατε να μάθετε πόσα λεφτά έβγαλε η Τζένιφερ Άνιστον από τα «Φιλαράκια», έτσι δεν είναι; ΟΚ δεν μπορούμε να σας κατηγορήσουμε.

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον έκανε την καλύτερη κίνηση της καριέρας της όταν δέχτηκε το ρόλο της «Rachel»!

Στην πρώτη σεζόν της επίδειξης, κάθε ηθοποιός έπαιρνε 22.500 δολάρια. Δεδομένου ότι υπήρχαν 24 επεισόδια στην πρώτη σεζόν, ο απλός πολλαπλασιασμός αποκαλύπτει ότι ο μισθός της Jen για την πρώτη σεζόν των Friends ήταν 540.000 δολάρια – καθόλου κακός στη δεκαετία του ’90!

Στη δεύτερη σεζόν, οι μισθοί αυξήθηκαν στα 40.000, που έδωσαν αντίστοιχα στη Jen 960.000 δολάρια. Και μετά από την τρίτη σεζόν, η Jen κέρδισε τελικά το πρώτο της εκατομμύριο (1.875 εκατομμύρια, για να είμαστε ακριβείς)!

Στην τελευταία σεζόν της σειράς η Jen πήρε 18 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο! Πάμε παρακάτω.

Το γεγονός πως τα Φιλαράκια παίζονται σε πάρα πολλές χώρες στον κόσμο, γεμίζει την τσέπη της Aniston με αρκετά εκατομμύρια. Αρκεί να σας πούμε ενδεικτικά πως όταν το Netflix αγόρασε το Friends για 1 δισεκατομμύριο, η Τζένιφερ Άνιστον πήρε 20 εκατομμύρια δολάρια!

Kαι τώρα που αγόρασε τη σειρά η Warner για την streaming πλατφόρμα της, καταλαβαίνετε πως η Τζένιφερ Άνιστον αν θέλει μπορεί να μη ξαναδουλέψει ποτέ.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024